Zdravím všechny cestovatele! Mám dotaz, někde jsem četl, že listopad může na Bali více pršet, ale každopádně by to nemělo být nic drastického, někde naopak, že je to poměrně fajn měsíc na návštěvu. Mně jde zejména o to, že déšť sem tam zvládnu, spíše, jak to vypadá s oceánem? Trochu mě zneklidňuje všemožný bordel, který se údajně může objevit a to i díky vyplaveným řekám, kam se hází odpadky. jaké s tím máte zkušenosti? Případně bychom se mrkli i na Gili ostrůvky v okolí. Případně budu rád za každou radu či poznatek nebo zajímavou letenku, kdyby někdo narazil, já zatím koukal na voucher přes Scoota.  Díky a fajn den všem. Jarda .

Bali a Lombok v listopadu

Založil(a) ve fóru Co vidět a navštívit

3 reakce

Zdravím všechny cestovatele!

Mám dotaz, někde jsem četl, že listopad může na Bali více pršet, ale každopádně by to nemělo být nic drastického, někde naopak, že je to poměrně fajn měsíc na návštěvu. Mně jde zejména o to, že déšť sem tam zvládnu, spíše, jak to vypadá s oceánem? Trochu mě zneklidňuje všemožný bordel, který se údajně může objevit a to i díky vyplaveným řekám, kam se hází odpadky. jaké s tím máte zkušenosti? Případně bychom se mrkli i na Gili ostrůvky v okolí.

Případně budu rád za každou radu či poznatek nebo zajímavou letenku, kdyby někdo narazil, já zatím koukal na voucher přes Scoota. 

Díky a fajn den všem.

Jarda

0

Oceány a bordel v moři neřeš. To v těchto rozvojových zemích může být všude. Na vyhlášených plážích si to uklízí. Co si pamatuji, Bali je nevhodné k návštěvě pouze leden až únor. Zbytek se dá. Spíš bych byl mírně znepokojený tamějším vulkánem, který se pomalu probouzí z dlouhého podřimování.

0 Citovat

Ja byl loni na zacatku prosince a prselo asi 3x, more v pohode na Gili i jihu Lomboku

0 Citovat

Díky moc za informace, s letenky tedy ještě počkám a uvidíme... Nepořádku na pláži jsme se bál hlavně ještě po obrázcích z konce minulého roku a jara, kdy v oceánu a na plážích byl fakt mega bordel, bylo o tom i několik článků. Moc tam chceme, tak snad to klapne ;-) 

Fajn den.

0
3 reakce