Ahoj. Přes tento UK vyhledávač ubytování jsem v minulosti již několikrát cestoval ( Mallorca, Turecko) a to samé kamarádi a vždy vše klaplo OK a ceny byly vždy slušné. Nikdy nebyl v ničem problém. Až při poslední rezervaci asi před dvěma měsíci, kdy mám zaplacený dva pokoje pro 4 adult, 2 child na Mallorce ve 4* hotelu ALL na týden za cenu celkem asi 47 tisíc.Hotel Ibersol Son Caliu Mar. Předevčírem mě psali ze Sunshine, že mě ruší rezervaci hotelu, neboť nejsem resident UK, což mají v podmínkách.  Tak jsem jim psal, že trvám na rezervaci, že nemouhou v rámci EU uplatňovat různou cenovou politiku podle toho, ze kterého státu EU jsem. Pohrozil jsem soudy a dal jim dva dny na yvřízení. Psal sjem do hotelu ( zatím bez odpovědi) a ze Sunshine mě odepsali, že to předali vedení a že to budou dnes řešit. Tak čekám, jak to dopadne. Má někdo podobnou zkušenost, popřípadě přímo se Sunshine.co.uk?konkrétně mě psali toto : " Please be advised that the hotel has rejected your reservation. This is due to our website being exclusive to the British Market and all costs being subject to UK residency. This is outlined in our Terms and Conditions at the time you make make your booking. We are unable to supply hotels for the Czech market as the hotel has a different price for that region.Unfortunately your booking must be cancelled due to these Terms and Conditions.If you have any further questions please do not hesitate to contact us.  " .

Vyhledávač ubytování Sunshine.co.uk

Založil ve fóru Vyhledávače hotelů

11 reakcí

Ahoj. Přes tento UK vyhledávač ubytování jsem v minulosti již několikrát cestoval ( Mallorca, Turecko) a to samé kamarádi a vždy vše klaplo OK a ceny byly vždy slušné. Nikdy nebyl v ničem problém. Až při poslední rezervaci asi před dvěma měsíci, kdy mám zaplacený dva pokoje pro 4 adult, 2 child na Mallorce ve 4* hotelu ALL na týden za cenu celkem asi 47 tisíc.Hotel Ibersol Son Caliu Mar. Předevčírem mě psali ze Sunshine, že mě ruší rezervaci hotelu, neboť nejsem resident UK, což mají v podmínkách.  Tak jsem jim psal, že trvám na rezervaci, že nemouhou v rámci EU uplatňovat různou cenovou politiku podle toho, ze kterého státu EU jsem. Pohrozil jsem soudy a dal jim dva dny na yvřízení. Psal sjem do hotelu ( zatím bez odpovědi) a ze Sunshine mě odepsali, že to předali vedení a že to budou dnes řešit. Tak čekám, jak to dopadne. Má někdo podobnou zkušenost, popřípadě přímo se Sunshine.co.uk?


konkrétně mě psali toto : " Please be advised that the hotel has rejected your reservation. This is due to our website being exclusive to the British Market and all costs being subject to UK residency. This is outlined in our Terms and Conditions at the time you make make your booking. We are unable to supply hotels for the Czech market as the hotel has a different price for that region.

Unfortunately your booking must be cancelled due to these Terms and Conditions.

If you have any further questions please do not hesitate to contact us.  "

0

V podminkach mas UK resident, coz nejsi. Nesplnujes tu hlavni podminku. Proto vetsinou po Tobe pak chteji dolozit. 

A k cenove politice, to je jako rici, ze Kaufland v Nemecku toto prodava levneji nez Kaufland v Cesku. 

0 Citovat

no mě spíš zaráží, že v minulých rezervacích jim to nevadilo a nikdo nic neřešil

0 Citovat

Prostě si toho zřejmě nevšimli, máš to ale jasně napsané v booking conditions... 

Co na tom není jasné? To to chceš na každém portále odkývat nebo pofoukat?

@Romain4   1+  

0 Citovat

Roiman4 napsal(a):

A k cenove politice, to je jako rici, ze Kaufland v Nemecku toto prodava levneji nez Kaufland v Cesku. 


Nie, to je akokeby Kaufland predal anglicanovi nieco za 10 eur a tebe ako cechovi to chcel predat za 20. Inac podla toho co mu odpisali, tak ho zrusil hotel, nie sprostredkovatel.

0 Citovat

Pise, ze mu psali ze Sunshine, ze mu to zrusili, ze neni Uk resident. Muze byt rad, ze nemusel dolazovat i predchozi pobyty, ze je. Jak znam Anglicany, tak jsou toho schopni. 

0 Citovat

Ahoj, zajímá mě, jak to nakonec dopadlo.

0 Citovat

ubytování zrušili, od té doby jsem přes ně nic enbral

0 Citovat

Roiman4 napsal(a):

Pise, ze mu psali ze Sunshine, ze mu to zrusili, ze neni Uk resident. Muze byt rad, ze nemusel dolazovat i predchozi pobyty, ze je. Jak znam Anglicany, tak jsou toho schopni. 

Jejich argumentace je neobhajitelná.

0 Citovat

Asterix   a nezvazoval jsi s nima jit  do soudniho sporu ? Mozna by se s toho dal vyrazit slusny balik , na ostrovech  pri te jejich palicatosti to nekdy funguje hodne dobre , mam osobni zkusenost  z pracovniho sporu ,,sice ne s UK ale z Irska ,ale  odlisnost tam asi moc nebude  a to jsem pristoupil na smirci  dohodu ,kdyz bych sel na tvrdo do soudu, tak bych vyrazil asi vic ,ale vleklo by se to.

Sice to maji v podminkach ,ale to vykazuje  prvek diskriminace ,nelze mit v EU dvoji ceny pro domaciho a pro cizince   a nelze  rozlisovat  statni prislusnost , neni to neco jako treba  klubova  sleva,  nebo tak neco ,to spis ten hotel by  mohl byt klubovy  a mit tam ze je ubytovani jen pro cleny klubu  ,ale v takovem pripade by te agenura  mela upozornit  hned  po objednavce , navic tam mas 2 mesice penize  , ktere si mohl investovat jinak a vznikly ti dalsi komplikace  , ,,asi bych je zkusil potrapit ,,,
0 Citovat

Ta protizákonná podmínka UK Resident už tam není.

0 Citovat

Našel jsem zajímavý porovnávač cen ubytování https://hotellook.tp.st/3lYzJHDL Tento systém srovnává ceny na stovkách rezervačních systémů jako je booking, agoda atd.

0
11 reakcí