Ryanair rooms je jen brandovaná stránka cizí společnosti a integrace s Ryanair je minimální. Uvidíte pouze informaci v Palubní desce v sekci Nevyřízený kredit, kde je datum a název hotelu. Žádné podrobnosti zde nejsou. Technická podpora je nulová (po čekání 57 minut na chatu) - ani oni nemají přístup.Já jsem udělal včera dvě rezervace. Na první mi přišel potvrzovací email, na druhý ale ne. Naštěstí jsem si udělal screenshot. Jinak bych byl totálně ztracený. Ale nemám po ruce žádné podrobnosti. Doufám, že se v hotelu nebudu muset hádat, že jsem si objednal snídani.Příště radši booking než noname rezervační službu v barvách Ryanair. .

Ryanair rooms

Založil ve fóru Vyhledávače hotelů

12 reakcí

Ryanair rooms je jen brandovaná stránka cizí společnosti a integrace s Ryanair je minimální. Uvidíte pouze informaci v Palubní desce v sekci Nevyřízený kredit, kde je datum a název hotelu. Žádné podrobnosti zde nejsou. Technická podpora je nulová (po čekání 57 minut na chatu) - ani oni nemají přístup.

Já jsem udělal včera dvě rezervace. Na první mi přišel potvrzovací email, na druhý ale ne. Naštěstí jsem si udělal screenshot. Jinak bych byl totálně ztracený. Ale nemám po ruce žádné podrobnosti. Doufám, že se v hotelu nebudu muset hádat, že jsem si objednal snídani.

Příště radši booking než noname rezervační službu v barvách Ryanair.

0

Dej pak prosím vědět, jak dlouho platí jejich kredity. Jestli je to půl roku jak u Wizzu?

0 Citovat

Travel Credit is available to redeem for 180 days from the date the Travel Credit is credited to the myRyanair account. Travel Credit not redeemed within this time will be forfeited.

0 Citovat

Ja som si cez nich skúsil objednať apartmán v Dubrovníku - najlacnejšia ponuka na Bookingu na môj termín bola cca 400 euro za pobyt, na RYR rooms mali slušný apartmán za 180 eur + 10% cashback do Ryanairu. Bolo treba zaplatiť depozit 25 eur, zvyšok na mieste cash.


Do pár hodín od rezervácie mi napísala majiteľka zdesený e-mail, že na moje dátumy sú plne obsadení a že cez HostelsClub (poskytovateľ pre RYR rooms) si u nich naposledy niekto rezervoval izbu viac ako 3 roky dozadu a že si mysleli, že už dávno skrachovali.


Písal som im na support - majú tam "online chat" s reakčnou dobou cca 12 hodín. Veľmi slušná odpoveď (nečakane) že ihneď kontaktujú ubytovanie aby mi zabezpečili náhradné ubytovanie, všetko vyriešia k mojej spokojnosti, nemám sa ničoho báť, že len potrebujú čas a budem 100% spokojný a nič nemusim doplácať.


To bolo cca 45 dní dozadu. Už sme si vymenili asi 10 konverzácií že ako sú na tom - vždy odpoveď (veľmi slušná a podrobná) že to riešia a že mám čakať ale určite budem 100% spokojný... :D Ešte zostávajú cca 2 mesiace do termínu ubytka tak som zvedavý čo teda vyriešia... myslím si ale že vôbec nič a budem rád ak sa vôbec dostanem k tým zaplateným 25 eurám.

0 Citovat

Další mrdka v podání Ryanairu, která se k zákazníkovi tlačí vyskakovacím oknem jako na pornoserveru (nebo jako v roce 2010). Chce se mi blejt. 

0 Citovat

Nikdy nerezerovat přes RyanairRooms.


Udělal jsem rezervaci přes RyanairRooms. Nepřišel žádný potvrzovací email a neviděl jsem rezervaci v mobilní aplikaci Ryanair. Naštěstí jsem si udělal printscreen obrazovky.


Kontaktoval jsem chat Ryanairu, dozvěděl jsem se, že s tím nemají nic společného a dali mi číslo do Velké Británie. Odmítl jsem to, žádál jsem o emailovou adresu. Napsal jsem stížnost na Ryanair přes email, obratem poslali informaci, že mám kontaktovat Hotels.com. Z Hotels.com mě odkázali na Expendia.com, odtud na Expandia Hotel Partners. Dostal jsem špatnou emailovou adresu, po další komunikaci správnou emailovou adresu a poslali mi potvrzovací email.


Kontaktoval jsem hotel, zda tato rezervace platí. Napsali mi, že žádnou takovou rezervaci ve svém systému nevidí. Na další dotaz mi sdělili, že nespolupracují s Hotels.com / Expendia.com a nabídli mi novou rezervaci s vyšší cenou než byla v původním emailu. Odmítl jsem to.


Takže jsem se snažil storno rezervace přes RyanairRooms / Hotels.com / Expendia.com. Po dlouhém dohadování přišlo storno rezervace.


Příště booking.com a nebudu ztrácet čas s RyanairRooms. Štve mě vyskakovací okno na Ryanair.com, kde se snaží protlačit jejich "skvělou" službu.



0 Citovat

Dobry den,

Za dva měsíce se chystáme vyjet s kamarádkou do Budapeště. Rezervovaly jsme si jiz hotel přes Ryanair rooms, jenže nám nepřišel žádný potvrzovací email a společnost s námi nekomunikuje. Máme podobný problém jako vy.Zadávali jsme údaje naší karty. Platit se mělo na místě, karta sloužila pouze pokud bychom nepřijeli. Jenže teď nevíme, zdali byla rezervace uskutečněna, zobrazuje se nam však nevyřízený letový kredit. 


Chtěla jsem se zeptat, zda-li máte nějaký mail,jak kontaktovat Ryanair. Zkoušeli jsme jejich fórum, zaslali nám mail ryanair@airlineholidays.com, ti nás také přesměrovali jinam. Dále jsme kontaktovaly i Hotels.com, kteří nám také neposkytli žádné informace. Na samotný hotel kontakt také sehnat nemůžeme.

 Rezervaci chceme zrušit, vůbec však nevíme,koho už dále kontaktovat. Byla bych moc vděčná za všechny rady.

 

Děkuji moc!

0 Citovat

To ste objednali preboha čo za hotel, že na neho neviete nájsť kontakt? Aj ten najposlednejší hostel má telefón, e-mail alebo aspoň facebook kde vám hneď povedia, či rezerváciu vidia. Skúste sem hodiť názov, myslím že nebude problém kontakt dohľadať.


Ak je ale poskytovateľ Hotels.com, tak by som sa nebál. 

0 Citovat

A' Margit Guesthouse v Budapešti. Telefon je nedostupný.

0 Citovat

Zkuste je kontaktovat mailem- http://amargit-guesthouse.thebud...ls.com/en/

0 Citovat

Zřejmě jsem úplně nemožná,ale nemůžu mail přímo na hotel najít.

0 Citovat

Zkus přes- “Contact us”, dole vlevo.

0 Citovat

To je mailový kontakt na tú sprostredkovateľskú stránku (thebudapesthotels.com) a nie na ten konkrétny hotel.

0
12 reakcí