Ahoj, v termínu 2.-7.11.2018 se chystáme s rodinou do Valencie. Máte nějaké zkušenosti, tipy a triky - co vidět, kde se dobře najíst, co nevynechat a co naopak za návštěvu nestojí? Letíme z Vídně, složení posádky 2 dospělé osoby a jedno dítě v době letu 10 měsíců. Děkuji :-) .

Valencia a vaše zkušenosti a tipy k návštěvě

Založil ve fóru Co vidět a navštívit

Já bych si třeba připlatil za children UNfriendly spoelčnost :)

Obvykle to zvládám ale italské caparty bych fakt už nemusel

0 Citovat

Tak promiň, jsem tu nový :-)

Ok. Aby někdo neřekl, že píšu jenom off topic.

Valencie je fajn tak na 3 dny. Jak už tady někdo psal, tak bych k tomu přidal i okolní místa a pobřeží. Jet jenom do Valencie v listopadu bude trošku nuda. Na koupání zapomeňte, tak vám zbyde jenom město, a toho budete mít na ty 3 dny až nad hlavu. Já bych volil jiný termín - září, max.říjen. To by se dalo užít i toho moře.

0 Citovat

Rob Foxx +1

Romane, já zažila několik letů s klidnými kojenci, několik z nich se svými dětmi. Vždy naprosto bezproblémů. Při startu i přistání kojení, po startu uspat v šátku nebo nosítku a vesele si tu hoďku a půl sedět se spícím dítětem na klíně. Mně daleko víc vadí mužský, co smrděj a ideálně ještě rozcabí nohy, že se vedle něj ani hubenej nevejde a to nemluvím o dotěrnejch ožralech. Mám teda u každého příspěvku, kde se ptá někdo mužského pohlaví, že by měl sedět doma na zadku, protože dost možná bude otravovat okolí?



0 Citovat

Sorry, ale pokud Tvoje děti jsou hodný je spíše výjimka než pravidlo a osobně mi taky vadí poslouchat celej let dětský řev, což se stává poslední dobou celkem pravidlem ,takže bych z chování vlastních dětí negenarizoval.

Jinak teda původní dotaz byl na Valencii a ne na souboj feministek vs můžských šovinistů :)
0 Citovat

Negeneralizuji, jen píšu, že to možné je.

Naprosto chápu, že lidem plačící děti vadí, často je  to vina rodičů, kteří neumí uspokojit jejich potřeby , někdy je na vině nemoc, postižení atd. Někdy se tomu vyhnout dá, někdy ne.  Nicméně útočit na někoho, jen proto, že chce letět na pár dní někam po Evropě s dítětem, mi nepřijde v pořádku.


0 Citovat

Opět děkuji za věčné připomínky k tématu Valencia. Poznámky k cestě s dítětem již řešit doufám nemusíme. ...


Rob Foxx: Port Saplaya vypadá moc dobře, nejspíše zařadil do programu. Máš osobní zkušenost, cesta tam MHD nebo pěšky?

K fotbalu, tak lístky na oficiální web jdou cca 2 týdny před zápasem. Na ten náš termín vychází zápas s Girounou, takže horší soupeř. Nemáte představu o ceně lístků?


Ve Valencii budeme 4 celé dny. Myslím, že program si najdeme, zatím dle rad a různých cestopisů si myslím, že téměř celý den se dá strávit v oceánografu a dále v Bioparku (zoo), které jsou jedny z nejlepších v Evropě. Dále den město a případně výlet mimo, třeba do Port Saplaya. Samozřejmě je to předpoklad v případě ideálních podmínek :-)

0