Zdravím :) V termínu 11.–19. září budeme na Islandu (čistých cestovatelských dní to vychází 7, protože přilétáme do Keflaviku až večer a 19. pak odlétáme po obědě). Jedná se o naší první cestu na Island.Máme v hlavě asi dvě myšlenky, jak by mohla cesta po Islandu vypadat. První je objet ostrov autem dokola, ačkoli taková cesta by byla asi lepší na 9 a více dní. Druhá možnost, která se nám líbila – trek Laugavegur, který by zabral řekněme 4 dny a zbytek času bychom mohli věnovat Zlatému okruhu. V tomto období by však už nemusel být trek otevřen.Díky za tipy a rady, třeba někoho zkušenějšího napadne i lepší plán, jak v krátkém čase poznat nějak pěkně Island. .

Island v září: itinerář

Založil ve fóru Co vidět a navštívit

4 reakce

Zdravím :)

V termínu 11.–19. září budeme na Islandu (čistých cestovatelských dní to vychází 7, protože přilétáme do Keflaviku až večer a 19. pak odlétáme po obědě). Jedná se o naší první cestu na Island.

Máme v hlavě asi dvě myšlenky, jak by mohla cesta po Islandu vypadat. První je objet ostrov autem dokola, ačkoli taková cesta by byla asi lepší na 9 a více dní. Druhá možnost, která se nám líbila – trek Laugavegur, který by zabral řekněme 4 dny a zbytek času bychom mohli věnovat Zlatému okruhu. V tomto období by však už nemusel být trek otevřen.

Díky za tipy a rady, třeba někoho zkušenějšího napadne i lepší plán, jak v krátkém čase poznat nějak pěkně Island.

0

Za týden se Island dá v pohodě objet s tím, že uvidíte vše podstatné a můžete spáchat i nějaké menší, několikahodinové treky. 

0 Citovat

loni v září jsme za týden projeli Island celý  a viděli toho spoustu. pokud chceš, můžu ti poslat náš itinerář pro inspiraci

0 Citovat

Nemohl bys prosim ten tydenni itinerar hodit sem nebo mi ho prosim taky poslat? Dekuji

0 Citovat

napiš mě do zprávy meila, pošlu

0
4 reakce