Ahoj,opět se blíží Silvestr a tak se Vás, pro inspiraci i ze zvědavosti, ptám, jaké jsou Vaše plány na letošní rok? Máte naplánované nějaký zahraniční výlet, nebo zvolíte spíše pohodlí vinného sklípku a krbu někde na jižní Moravě? Pokud máte nějaké tipy na letenky s dobrým poměrem cena ku výkon, tak sem s nimi! Hledám inspiraci a určitě nejsem jediný. (: .

Silvestr 2018/19 - Plány, tipy

Založil ve fóru Co vidět a navštívit

6 reakcí

Ahoj,

opět se blíží Silvestr a tak se Vás, pro inspiraci i ze zvědavosti, ptám, jaké jsou Vaše plány na letošní rok? Máte naplánované nějaký zahraniční výlet, nebo zvolíte spíše pohodlí vinného sklípku a krbu někde na jižní Moravě? 

Pokud máte nějaké tipy na letenky s dobrým poměrem cena ku výkon, tak sem s nimi! Hledám inspiraci a určitě nejsem jediný. (:
0

osobne u mna je silvester obdobie s najslabsim pomerom cena/vykon, takze som rad, ked sa zobudim v novom roku v okruhu 1km od trvalej adresy. aj ked tento rok som vahal, kedze sviatky celkom dobre vychadzaju :)

0 Citovat

Já povegetím na Maltě, snad nebude moc pršet....

0 Citovat

Aktuálně lze za nějakých 60 eur na osobu splašit letenky do Benátek na pobyt přes Silvestra. Za sebe můžu doporučit, atmosféra suprová, ohňostroje odpalují z lodí, takže stačí být jen na nábřeží ze strany náměstí. Lidi trošku více, ale aspoň bylo teplo :-D Na Nový rok byly Benátky takové poloprázdné, dopoledne skoro nikdo.


prg-vce.png

0 Citovat

To je siroky pojem  , posledni roky jsme travili Silvestra na Kanarech   loni  Fuerteventura  super , predtim  Oman , predtim na stridacku  Lanzarote , Fuerteventura , jeden rok byl taky Kypr ,jinak se da celkem dopre prozit Silvesr v Irsku  ,ovsem zaviracka ve 2 rano mozna ve 3 ,.a bez petard  a ohnostroju ,alespon u me  na vesnici  tutove

0 Citovat

Times Square... :-) ... Vypadnout z ČR je základ :-)

0 Citovat

Hromadne juchuchu neni muj salek caje, takze beru prelom roku jako vsedni den, ve vetsine pripadu doma anebo v horach.

0
6 reakcí