Příští týden bych vyrazil do tepla mohu od 29.10. Max do 6.11. Má někdo nějaký tip. Díval jsem se na Egypt Ale ta cena 20000,- je dost .

Dovolena

Založil(a) ve fóru Zájezdy s CK

11 reakcí

Příští týden bych vyrazil do tepla mohu od 29.10. Max do 6.11. Má někdo nějaký tip. Díval jsem se na Egypt Ale ta cena 20000,- je dost

0

to ako fakt ten nazov temy ?

v tomto obdobi by som este kludne hladal Turecko napr. 

0 Citovat

Ty se určitě díváš na Invii a české CK. Mrkni na německé CK, to se dostaneš do Egypta i z Prahy do **** hotelu s AI za cca 12 tisíc. To jsem jen tak rychle zkusil zadat to u Airstop. Jestli chceš tady poradit, tak bys měl dát více informací, např. místo odletu, počet osob atd.

0 Citovat

U Egypta se nejvic vyplati LM, pokud po nem tak touzis :D

0 Citovat

inak keby som chcel ist na lowcost, tak beriem Praha-Eilat s Ryanair a sup do Taby.

0 Citovat

A to má být s cestovkou nebo bez?

0 Citovat

Jedeme 3 dospělí jedno dítě (8let). Muže to být klidně bez cestovky. Letiště preferované nemáme. Jsme ze severu moravy, ale dojezd muže být Vídeň, ČR, SK, Wroclaw, Katowice, Drážďany, Berlín. Vcelku je jedno kam, jen ať je teplo. Volno na to je vyčleněné nakonec od 26.10.-6.11. mužeme kdekoliv.

0 Citovat

Nabízí se Kanáry - Lanzarote, Fuertevertura či jiný ostrov z Vídně nebo Berlína (Laudamotion), nebo Mallorca... z Krakova i Katowic toho taky lítá spousta. Jak velké má být to teplo?

0 Citovat

alespoň 25°C

0 Citovat

JamesT20 napsal(a):

alespoň 25°C

Tak co Dubaj?

0 Citovat

hned mrknu

0 Citovat

20 000 Kč za dovolenou v Egyptě? To bych ani náhodou nedal. Ceny jsou natažený jen proto, že Egypt je v tomhle termínu oblíbený. Přitom je tolik destinací, kam v listopadu jet a protože tam lidi nejezdí, protože o tom nevědí, tak je to levný. Něco přes 20 tisíc můžeš letět klidně do Thajska s CK v tomhle období. Mrkni tady https://www.etravel.cz/last-minute Jinak já osobně bych si v listopadu vybral Izrael, SAE, Maroko, Tunisko nebo Kanáry nebo Madeiru.

0
11 reakcí