Zdravím všechny cestovatele, kteří rádi zakončují celodenní trip po památkách a přírodě nějakým tím barem s úmyslem poznat taky trochu místní holky :)   Jakou zemi byste doporučili navštívit za tímto účelem? Kde jsou nejhezčí holky a nejjednodušší podmínky pro "obyčejnýho" evropana? Kam byste vyrazili, pokud hledáte každý druhý večer jinou holku "na přespání", aniž byste se museli nějak extra snažit nebo vypadat? Jak moc dobře tam funguje Tinder, popřípadě seznámení někde u baru? Nemám na mysli žádný placený služby, to mě neláká. Podělíte se někdo o zkušenosti? Samozřejmě ve slušné formě, aby to tu admini nemuseli mazat :D   .

Pro pány - turismus za holkama

Založil ve fóru Co vidět a navštívit

Michal napsal(a):

V Jižní Americe vynech Peru. Tam nejsou pěkné holky a v rámci Jižní Ameriky se mu tam kvůli tomu smějí. Částečně dáno i tradičními oděvy.

Mexiko asi taky nebude ono. Po setmění tam není bezpečno a když to půjde příliš hladce, budeš si říkat, jestli tě někde nechce jen okrást. 


S tim Peru bych celkem souhlasil. Ani v jejich Amazonii to neni zadna slava.

Ovsem o Mexiku to nelze takto generalizovat. Nahodou v okoli mest Guadalajara, Chihuahua nebo Monterrey lze najit docela pohledne az krasne Mexicanky ...

0 Citovat

Michale, pamatuj, že chlap dlouho na cestách a smrt si nevybírá...

0 Citovat

+ kamionisti

0 Citovat

Jakub Langer napsal(a):


S tim Peru bych celkem souhlasil. Ani v jejich Amazonii to neni zadna slava.

Ovsem o Mexiku to nelze takto generalizovat. Nahodou v okoli mest Guadalajara, Chihuahua nebo Monterrey lze najit docela pohledne az krasne Mexicanky ...

Nepíšu o tom, že v Mexiku nejsou pěkné holky, ale celkově bezpečnost není nic moc a u holky, co tě bere k sobě, budeš do poslední chvíle přemýšlet, jestli tam na tebe nevyskočí celá famílie a neoškubou tě dohola. Okolo Mexico City holky nic moc. V Oaxace se to zlepšilo.
0 Citovat

Takže resumé: Jeď někam do JV Asie, tam ti dají i zadara jen proto, že jsi běloch, máš (snad) trochu většího d1cka než kdejakej místní Vietkong a pracuješ za víc jak 3 dolary na den.

0 Citovat

vlasta napsal(a):

Tak pokud nechces utracet za letenky a v tuzemsku ti holky "nevoni",tak nejlevnejsi volbou bude asi Ukrajina.Loni ve Lvove se devocky samy ptaly pred budovou opery.A ceny vic nez prijatelne...750hriven.Mimochodem byly pekny.Vypadalo to na studentky ,ktery si takhle privydelavaly....,a dost mozna doufaly i ve vdavky na zapad 😉


Souhlas s tim Lvovem a nemusi to byt jen opera. Pred nekolika dny jsem tam byl pracovne a holky se opravdu samy ozyvaly primo na ulici.
0 Citovat

No Dubaj  tam to je pecka hlavně černošky chtějí Evropany. Sice to není zadarmo, ale když půjdeš do části Deira tak jich tam je plno za 4 dolary. Jen tam budeš jediný bílý široko daleko. Jinak na to že to ja Arabská země tak tam jsou holky na každém rohu a všude jen to na první pohled není vidět nebo najdi hotel s červenýma dveřmi. Vedle luxusních hotelů bývá vedle hotel plný..... ale to už je za jiné ceny. Je tam plno hotelů kde jsou i několikapatrový bordely neskutečný zážitek to jen vidět. 

0