Ahoj, v dubnu se chystáme navštívit Dubaj, má někdo zkušnost s City Pass? Ráda bych osobní zkušenost s touto kartou, vypadá to, že to ušetří dost peněz :)Díky za rady a tipy .

Dubai City Pass

Založila ve fóru Co vidět a navštívit

4 reakce

Ahoj, v dubnu se chystáme navštívit Dubaj, má někdo zkušnost s City Pass? Ráda bych osobní zkušenost s touto kartou, vypadá to, že to ušetří dost peněz :)

Díky za rady a tipy

0

Jakou osobní zkušenost mas na mysli? Myslim, ze to co je v podmínkách platí.  Jestli mas pocit, ze to ušetří dost peněz, tak ji použij. Je to tak jednoduché. 

0 Citovat

Díky za radu :)) Osobní zkušenost jsem myslela samozřejmě, že si ji někdo koupil a využíval. V podmínkách je kolikrát psáno spoustu věcí a realita je pak jiná, proto jsem se chtěla zeptat někoho, kdo ji v nedavné době využil :)

0 Citovat

Bylo to tu probírané už  mnohokrát. A Dubaj není město v zemi třetího světa. Nemusíš se bát, že by neplatilo to, co je psáno :) Sám jsem ji nekoupil, ale četl jsem vícekrát, že ji jiní koupili a využívali :)

0 Citovat

Bohužel Vám tady radí někdo kdo si kartu nikdy nekoupil. Každopádně mám kamarády co kartu u jiné společnosti využili a proběhlo to špatně. Konkrétně v jejich případě kartu dostali až v Dubaji kde musíte hledat konkretní stánek cca 4 hodiny, domluva velmi špatná. Rezervace např. na Khalifu je potvrzená a když dorazíte na místě zjistíte, že je neplatná a nechtějí se s Vámi vůbec bavit na řešení, takže peníze často propadnou. Na linky se nedá dovolat atd... Stačí se mrknout třeba na Trip Advisor, kde různé karty lidé hodnotí a píšou, že to za těch ušetřených pár euro prostě nestojí. 

0
4 reakce