Ahoj,pohrávám si s myšlenkou odjet na měsíc zhruba v polovině prosince do Thajska. V zemi jsem nikdy nebyl. Rád bych měl bydlení na celý měsíc na jednom místě, cestovat budu maximálně pár kilometrů v rámci oblasti, občas budu pracovat na dálku - nutný internet.Rád bych oblast u moře, ale taky s nějakým nočním životem, trhy atp. Rád bych taky třeba navštívil Full moon party na Koh Phangan. O památky mi nejde.Jakou byste doporučili oblast, která by tohle splňovala? Ubytování hledat přes Airbnb? Našel jsem nějaké stránky na pronájmy, ale chtěli třeba roční kontrakt. Díky. .

Měsíc v Thajsku - oblast a ubytování

Založil ve fóru Tipy na ubytování

6 reakcí

Ahoj,

pohrávám si s myšlenkou odjet na měsíc zhruba v polovině prosince do Thajska. V zemi jsem nikdy nebyl. 

Rád bych měl bydlení na celý měsíc na jednom místě, cestovat budu maximálně pár kilometrů v rámci oblasti, občas budu pracovat na dálku - nutný internet.

Rád bych oblast u moře, ale taky s nějakým nočním životem, trhy atp. Rád bych taky třeba navštívil Full moon party na Koh Phangan. O památky mi nejde.

Jakou byste doporučili oblast, která by tohle splňovala? Ubytování hledat přes Airbnb? Našel jsem nějaké stránky na pronájmy, ale chtěli třeba roční kontrakt. 

Díky.


0

Pokud chceš navštívit Full moon party a jinak cestovat maximálně pár kilometrů po okolí, tak bych doporučil Koh Phangan...žádná jiná oblast ta kritéria nesplňuje :-)

0 Citovat

Ahoj,

asi před osmi lety jsem měla stejný požadavek, našla jsem domek na Koh Phanganu, pohodlný a laciný (tenkrát asi cca 7000 Kč za měsíc, přesně už si nevzpomínám). Není na pláži, ale když si za pár peněz půjčíš motorku, máš vystaráno.    

Měl by fungovat tento kontakt

https://www.facebook.com/pages/c...544510257/

0 Citovat

Hana99: Super, díky za kontakt. :)

kubamlynar: No jde mi spíš o to, jestli není lepší jiná oblast (například Krabi, Phuker, Bangkok aj.) z hlediska pláže a města a dostupnosti. Na Full moon na Koh Phangan se pak dá zajet třeba na tři dny v době kdy je tam ta akce. :)

0 Citovat

Samotné Krabi Town je ještě větší díra než Phuket Town, který taky nebyl nic moc. Musíš si vybrat konkrétní letovisko a nespoléhat se na městskou oblast. Ty dvě města tam jsou ty největší. Pak můžeš taky do Pattayi. Dost ale záleží na tom, co vlastně hledáš.

0 Citovat

Ko Samui by mohla být taky vcelku dobrá varianta. Ostrov je celkem velký, pláže pěkné, živo tam je, věcí co dělat spousta. Na Phangan je to trajektem asi hodinu cesty, navíc je tam letiště.

0 Citovat

Michal: Díky, Krabi a Phuket se tedy vyhnout. :)


LuckyB.: Skvělý, zběžně jsem na to koukl a ta varianta na Ko Samui se mi hodně líbí! :) V rychlosti co jsem viděl na ten měsíc se tam dá na airbnb sehnat ubytování za 8k na osobu za měsíc.

0
6 reakcí