Ahoj,od 15. července do 15. září budu mít pauzu mezi zaměstnáním a rád bych ty dva měsíce strávil někde na cestě. Nejlepší počasí je v té době asi v Evropě, kterou mám celkem projetou a radši bych se podíval trošku dále. Asie? Jižní Amerika? Někdo nějaký tip co by se dalo podniknout? Letenky v souhrnu za cca 30tis. Ideálně destinace, který mě úplně nezruinujou... Za každý tip budu rád. .

Tip na dva měsíce v létě

Založil(a) ve fóru Co vidět a navštívit

2 reakce

Ahoj,


od 15. července do 15. září budu mít pauzu mezi zaměstnáním a rád bych ty dva měsíce strávil někde na cestě. Nejlepší počasí je v té době asi v Evropě, kterou mám celkem projetou a radši bych se podíval trošku dále. Asie? Jižní Amerika? Někdo nějaký tip co by se dalo podniknout? Letenky v souhrnu za cca 30tis. Ideálně destinace, který mě úplně nezruinujou... Za každý tip budu rád.

0

daj Kaukaz, strednu Aziu alebo sever Indie 

0 Citovat

Měl bys napsat, co tě zajímá a jakým způsobem cestuješ. Možností je spousta. Z JV Asie je ideální z hlediska počasí i cen Indonésie a Malajsie. V Jižní Americe hlavně Peru, Bolívie a severní Chile, ale výborný by byl i Ekvádor a něco z Kolumbie (ne ale toto vše ve 2 měsících). Pokud máš rád hory, tak návrh tonica je taky dobrý (v severní Indii ale ne nížiny, kde je moc horko, jen severnější hory, nejlépe Ladakh a Spiti Valley, jižnější hory jsou v létě deštivé, ty jedině až v září).

0
2 reakce