Zdravím všechny, měl bych dotaz pro zejména milovníky New Yorku, Manhattnu. Zkoušel jste někdo obejít celý manhattan pěšky kolem dokola? Chtěli bychom to zkusit, je to cca 43 km, což se za jeden den dá ujít. Můj plán vychází z greenway mapside, otázka je jestli jste se o to někdo pokusil, případně nějaké tipy, díky. .

Manhattan pešky dokola

Založil ve fóru Co vidět a navštívit

Ten nápad ti tu rozmlouvají téměř všichni, ale ty si z toho nic nevezmeš. Nevím, proč ses vůbec ptal. Jo a obvykle lidi píšou typ místo tip, ale tys to popletl opačně.

0 Citovat

ako ja na tom bicykli by som to dal, to musi byt fajn ked je pekne pocasie tak za jeden den pohodicka. ale na tej pesej turistike by ma fakt asi najviac trapili tie prechody a krizovatky.

0 Citovat

Libor napsal(a):

A není lepší sedět doma na kanapi, otevřít si pívo a koukat na bednu? 

A není lepší se jít projít podél Magistrály? Tam a zase zpět.

0 Citovat

Také jsme chodili po Manhattanu a bylo to moc fajn. Také jsme ho objeli lodí a viděli netušené scenérie. Smysl ho jen obejít pěšky  to moc nedává, ale pro ten osobní pocit, že jsem to dokázal, proč ne. Znám lidi, co objeli všech 48 států USA /mimo Aljašky a Havaje/ za 12 dní. Ujeli 16000 km, v každém státě byli třeba jen  1 km, koupili si pohled a jeli dál. Na zápis do Guinessovky to není, ale sami pro sebe jsou borci.

0 Citovat

Všem děkuji za postřehy a upozornění na případná negativa. Pokud nakonec pochod uskutením dle zmíněné mapy z organizovaného pochodu, zájemcům dám vědět - i když pod článkem budu čekat negativní komentáře.


Pro Petr76: pokud většina trasy povede po břehu a bude podobná jako Hudson River park, bude to hezká vycházka s výhledem na Jersey / Brooklyn apod.


Libor_s: děkuji za opravu závažné gramatické chyby, příště si budu dávat větší pozor. Ale stále nechápu proč ty zde přispíváš? Ani ten tip jsi mi nedal. Já jsem minimálně dostal i když ne vážně míněnou nabídku k sňatku :).

0 Citovat

Já jsem ti tip dal. Ne sice na výlet po NY, ale že příště se můžete zamyslet nad realizací dlouhého pochodu v přírodě. Přispěl jsem, protože jsem nechápal ten nápad. JSLIWKA mi to ale už vysvětlil.

0