Zdravim z Bangkoku ,mame tu zaver Thajska ,co videt ? Uz jsme zvladli Khaosan a Rambutttri vcetne  vecerni zabavy  Zitra mame cely den i vecer , chceme nejake chramy  a  asi plavbu po rece ,co dalsiho se da stihnout  diky .

2 dny v Bangkoku

Založil ve fóru Co vidět a navštívit

17 reakcí

Zdravim z Bangkoku ,mame tu zaver Thajska ,co videt ? Uz jsme zvladli Khaosan a Rambutttri vcetne  vecerni zabavy 

Zitra mame cely den i vecer , chceme nejake chramy  a  asi plavbu po rece ,co dalsiho se da stihnout  diky
0

To záleží na vás, co dalšího chcete vidět. Jistě se kromě několika chrámů a plavby dá něco stihnout, ale asi tam není nic tak důležitého, že byste se bez toho neobešli. Hlavně si z těch chrámů vyberte ten hlavní:

http://www.bangkok.com/attractio...palace.htm

A dále Wat Pho a Wat Arun, což je vše nedaleko od sebe.


0 Citovat

Diky, po pozdnim jasani do noci se nam do vedra moc nechce ale vyrazime do ulic

0 Citovat

AYOTHAYA!!!!!!! od Victory Monumentu dodávkami

0 Citovat

Foto


otocit-o-th-l-k-2066.jpg

0 Citovat

Dal bych královský Palác a Wat Pho. 

0 Citovat

mikir napsal(a):

Diky, po pozdnim jasani do noci se nam do vedra moc nechce ale vyrazime do ulic

...jsem si říkal, jestli jsi ještě vzhůru nebo už vzhůru. Jinak určitě, jak již tu zaznělo, Wat Pho, Wat Arun a Královský palác, to máte na celý den.

0 Citovat

Na Wat Arun jedete přívozem, takže i zpestření. kdyby zbyl čas tak grand kanál.

0 Citovat

Grand Palace bohuzel dnes zavreny i v ostatnich chramech omezeni pro dnesni svatek ,Wat Arun  vsupne 50 BTH  Wat Pho  200 BTH  ricni doprava nejlepsi mistni sockou -) 15 BTH  , dobry zazitek pro zvyseny pocet mistnich lidi ,vypada to ale, ze dneska pivo nebude , i v obchode  meli zatazeny a zamceny  chladak s  pivem , takze neco jak v Irsku cerny patek -) 




0 Citovat

Tady píšou, že hotelové bary alkohol dnes prodávají:

https://www.bangkokfoodtours.com...-thailand/

Třeba uvidíš nějaké procesí buddhistů se svíčkami.
0 Citovat

Chlaďák zavřený celý den? Mám dojem, že to tam tak bylo jen přes poledne cca 11-14 hod. Ale kvůli svátku to je možné... Jinak na dobře chlazeného Changa za 70THB jsme chodili večer na Rambuttri Alley k Sleep WithInn (u 7/11).

0 Citovat

Dnes je nějaký svátek, takže s chlastem je utrum - i na Phuketu. Changa mi prodali v malém místním krámku (musel jsem překročit psa co ležel v uličce, paní mi pak cenu musela napsat na kalkulačce, jinak bychom se nedomluvili). 

Loď dobře funguje i po kanále od Phanfa Bridge (z Khao San se sem dá i dojít, příp. Wat Saket taky stojí za návštěvu)  třeba k mnoha nákupním centrům u zastávky Pratu Nam. Tahle loď je za 9THB a je to úplně jiný level než ten "autobus" co jezdí po řece. Doporučuji!

0 Citovat

Jinak tak trošku česká hospoda bývá Porpiang House - posledně jsem tam za 1 večer potkal další tři české "výpravy". Big Chang za 90, nevýhoda pak je, že každého druhého při placení natáhnou ;-)

0 Citovat

Jen pro info, dnes je svátek Makaha Bucha.

0 Citovat

Diky Cali za upřesnění. Kazdopadne Mikirova obava, ze by si nedal pivo je zcela licha. A ja osobně bych se na všechny ty chrámy vykašlal, projel se po řece a jinak zbytek dne propil. Přece jen je to poslední den dovolené :-)) Matně si pamatuju, ze při předposledním pobytu v Thajsku jsem tento svátek vychytal a v hospudce jsme pili pivo z cajovych hrnku.Chutnalo skvěle.

@rsaf V podobných obchudkach nakupuji nejen alkohol zcela běžne. Není to tak komerční jako v 7/11 a podpořím místní obchodníky. 

0 Citovat

Notabene lze i projížďku po řece spojit s popíjením. Mikir by mohl obohatit asijskou pivní mapu a zajet lodí do Chit Beer na jasně nejlepší pivo v Bangkoku a podat raport...:-)

0 Citovat

@Cali Výborný nápad.Skoda, ze už je to 20 hodin od Mikirova dotazu, takze nás fotbalista  Ryanairu už jistě sedí v letadle :-) I když psal zitra a přitom tam v tu dobu bylo 4 ráno, takže aby se v tom prase vyhnalo ;-)

0 Citovat

V letadle jeste nesedim, a pivo skutecne nikde nebylo,  v restauracich   meli i vylepene cedulky  a v 7/11  meli  i zamek na  chladicim boxu s pivem , bude 6 rano a letime odpoledne , bydlime na Rambuttri a tour of beach  bylo  jednoznacne lepsi nez cely Bangkok , vesmes  az na vyjimky  chovani k turistovi  jiny level nez  treba na Ko Mooku  , ale je fakt ze ten 1-2 dny v Bangkoku jde do celkoveho  pojeti zaradit  zcela urcite, ale az na zaver  i kdyz nejaky ten suvenyr s cesty je lepsi koupit v Ao Nang, nez v neochotnem a predrazenem Bangkoku ,mozna ,ze je treba najit prava mista  a treba roli hral i svatek  ,ale za me tedy  turisticka zona  je jen tahani  penez turistovi s kapsy

0
17 reakcí