Ahoj, nechala jsem nějak na poslední chvíli plánování nějakého velikonočního výletu a teď mě napadlo udělat si malý road trip po Andalusii (cca 4-5 dní). Má smysl tam na Velikonoce jezdit? Četla jsem o průvodech, co se tam konají během velikonočního týdne, takže předpokládám, že tam bude dost lidí. Dá se během těchto akcí dostat na klasické památky a není ve městech moc přelidněno, resp. stojí ty akce za to mačkání v davu? Obecně se snažíme masovým akcím spíš vyhýbat a jezdit mimo sezonu, ale zas tohle by taky mohlo být zajímavé, ale zároveň se mi nechce úplně přijít o takové ty největší klasiky, když už tam budeme.A ještě jedna otázka - lístky na Alhambru jsou samozřejmě beznadějně vyprodané - dá se i bez lístku dostat aspoň n nádvoří?Díky! .

Andalusie na Velikonoce

Založila ve fóru Co vidět a navštívit

0 reakcí

Ahoj, nechala jsem nějak na poslední chvíli plánování nějakého velikonočního výletu a teď mě napadlo udělat si malý road trip po Andalusii (cca 4-5 dní). Má smysl tam na Velikonoce jezdit? Četla jsem o průvodech, co se tam konají během velikonočního týdne, takže předpokládám, že tam bude dost lidí. Dá se během těchto akcí dostat na klasické památky a není ve městech moc přelidněno, resp. stojí ty akce za to mačkání v davu? Obecně se snažíme masovým akcím spíš vyhýbat a jezdit mimo sezonu, ale zas tohle by taky mohlo být zajímavé, ale zároveň se mi nechce úplně přijít o takové ty největší klasiky, když už tam budeme.


A ještě jedna otázka - lístky na Alhambru jsou samozřejmě beznadějně vyprodané - dá se i bez lístku dostat aspoň n nádvoří?


Díky!
0
0 reakcí