V létě budu trávit několik dnů v LA. Poradíte mi, jakým čtvrtím se mám rozhodně vyhnout a nebydlet tam, co se týká bezpečnosti (přepadení, krádeže aut, bezdomovci apod.)? Chtě bych bydlet v nějaké klidnější lokalitě, ideálně abych měl v docházkové vzdálenosti možnost nakoupit, jít do restaurace, na kafe, případně na metro, kterým bych se chtěl také po LA pohybovat. Děkuji .

Los Angeles - bezpečné ubytování

Založil(a) ve fóru Tipy na ubytování

11 reakcí

V létě budu trávit několik dnů v LA. Poradíte mi, jakým čtvrtím se mám rozhodně vyhnout a nebydlet tam, co se týká bezpečnosti (přepadení, krádeže aut, bezdomovci apod.)? Chtě bych bydlet v nějaké klidnější lokalitě, ideálně abych měl v docházkové vzdálenosti možnost nakoupit, jít do restaurace, na kafe, případně na metro, kterým bych se chtěl také po LA pohybovat. Děkuji

0

Auto mít půjčený určitě budu, ale pokud by to bylo výhodný a rozumný, klidně bych to kombinoval i s metrem. I vzhledem k zácpám v LA

0 Citovat

My v listopadu 2018 bydleli v City Center Hotel Los Angeles (stačí dát do bookingu) ten sám o sobě nebyl nic moc (na přespání nám ale stačil), hned vedle se ale nachází např. Americas Best Value Inn Los Angeles- 7th Street , ten má být lepší dle recenzí  (nacházejí se tam samozřejmě  i dražší, záleží na Vašich preferencích). Lokalita byla dle mého názoru super - cca. 500m stanice červené a purpurové linky metra 7th St/ Metro Center (a také světle modré linky tramwaje do Santa Monicy, popř. tmavě modrá na Long Beach), u metra nákupní středisko FIGat7th, kde se nacházejí potraviny Target a různé fastfoody, dále směrem k downtownu obchodní dům Macy´s a  další restaurace, obchody atd. Nebezpečné čtvrti jsou např. Skid Row, Boyle Heights, Pico, na jihu Compton, bezpečností tipy naleznete např. na wikitravel v sekci "Stay safe" (https://wikitravel.org/en/Los_Angeles)

0 Citovat

my jsme bydleli tady a super - levné, čisté, ochotní majitelé :)

https://www.booking.com/hotel/us...#hotelTmpl

0 Citovat

No tak hlavně v první řadě se připrav na to, že za ubytování v dobrý čtvrti v LA zaplatíš v řádech stovek USD za noc. I ve velmi špatných čtvrtích se špinavé motely blíží ke 100 USD. Relativně dobrý poměr mezi bezpečností a cenou za ubytování najdeš třeba v Hollywoodu nebo Koreatownu, zároveň ta máš i dobře dostupný metro a restaurace.

0 Citovat

V zari 2018 jsme bydleli tady https://cs.hotels.com/ho165106/ - chteli jsme bazen/virivku na vecerni odpocinek, ubytovani bylo prima. Do LA vede temer celou cestu vyhrazeny pruh pro dve a vice osob, zacpy temer nebyly (vzhledem k posunu casu jsme se vyhli spickam). PS: cena je tam hodne zajimava, treba dve noci mohou stat skoro stejne jako tri apod. Je treba hlidat.

0 Citovat

Doporučuji Inglewood:-))

Jules Winfield
0 Citovat

http://www.booking.com/Share-y7vVWk


Já můžu doporučit toto - hezké ubytování v klidné čtvrti, za dobré peníze

0 Citovat

Inglewood je super pro planespotting, ale jinak je to peklo :-)

0 Citovat

Nam se osvedcila Pasadena, neni to uplne u letiste, ale pohodova ctvrt.. Rozhodne lepsi nez Hollywood :D

0 Citovat

Urcite bych se vyhnul Crenshaw...na druhou stranu to byl zazitek...obzvlast shanet neco k jidlu kolem pulnoci v ghettu :)

0 Citovat

Ja som býval tu http://www.booking.com/Share-OJpzT0 - priamo na stanici metra, síce mini hotel s mini izbami a hneď vedľa stavali obrovskú stavbu, ale bolo to vpohode a lokalita super. Bonus čerstvé donuty a káva za free. Tuším ale zdraželi, minulý rok 70usd za noc pre dvoch v septembri bol asi TOP deal v meste.

0
11 reakcí