Ahoj, na konci května letíme do Thajska a v červnu chceme navštívit i Koh Lantu. Počítáme s tím, že jedeme mimo sezónu, ale od Koh Lanty nás dost lidí odrazuje. :-) Byl někdo v červnu? To, že budou zavřené některá místa nevadí. Je problem sehnat pak nějaký spoj? z Lanty se musíme dostat zpět na letiště Krabi. Byl někdo v červnu na Lantě? díky všem za odpovědi a zkušenosti :)  .

Koh Lanta v červnu

Založila ve fóru Co vidět a navštívit

2 reakce

Ahoj, na konci května letíme do Thajska a v červnu chceme navštívit i Koh Lantu. Počítáme s tím, že jedeme mimo sezónu, ale od Koh Lanty nás dost lidí odrazuje. :-) Byl někdo v červnu? To, že budou zavřené některá místa nevadí. Je problem sehnat pak nějaký spoj? z Lanty se musíme dostat zpět na letiště Krabi. Byl někdo v červnu na Lantě? díky všem za odpovědi a zkušenosti :)

0

Ono je to asi poměrně jedno jestli Lanta, Krabi, Phkuket nebo ostrovy v Andamanském moři. Bude více pršte (i když většinou ne celý den) a občas bude něco zavřené. Na druhou stranu budou nižší ceny, méně lidí a příroda krásně zelená. Asi jako jet do Alp v zimě na lyže nebo v létě na treky ;-)

Navíc v posledních tak 5ti letech počasí dost blázní a ani na ty monzumy se nejde spolehnout. 

Je jasné, že lepší období je v zimě a že jsou v tom období v Thajsku asi lepší místa (Samui a okolní ostrvy, což se z Krabi taky dá), ale Lanta nebude žádná tragédie. 

0 Citovat

Ja som to tiež zvažoval, ale nakoniec som napriek rizikám zvolil radšej Samui. S tým dažďom to asi nebude také zlé, ale skôr mi vadilo zamračená obloha, špinavšie more & pláže a vlny.

0
2 reakce