Když už tady máme pivní vlákno, třeba je víc lidí, co si rádi před lahodným mokem dají kousek pomleté krávy v housce... :-) Takže vykopávám:V Praze určitě Dish: https://www.dish.czZ domovské Ostravy můžu doporučit hned 3 podniky:HogoFogo Bistro: http://www.hogofogobistro.czMama's bistro: http://www.mamas-bistro.comEat Meat: https://eatmeat.czV Berlíně mi chutnalo v The Bird: https://thebirdinberlin.com/menuV Kodani pak Gasoline Grill: https://www.gasolinegrill.comV New Yorku nejdřív Five Guys: http://www.fiveguys.comZa nimi Shake Shack: https://www.shakeshack.comTen je ale za mně z celého seznamu, co jsem vyjmenoval, nejslabší. Jak Five Gus, tak Shake Shack jsou taky v Londýně a předpokládám i v dalších US městech.To je rychle z hlavy asi vše, co si vybavím a kde mi chutnalo. Jako zdroj pro cestování po Evropě za tímto účelem může dobře posloužit tohle: https://bigseventravel.com/2019/...-europe-2/ .

Cestuj za burgrem

Založil(a) ve fóru Co vidět a navštívit

Moc nerozumím tomu hejtu na Wendy's a vychvalování in-n-out. Zrovna v in-n-out jsem byl asi před týdnem a hranolky byly odporný a burger průměr. Nic, na co bych se měl vracet, nedejbože za to platit. 

Ve Wendy's jsem letos nebyl, ale z minulých let si pamatuju, že hranolky byly asi nejlepší, co se fastfood řetězců týče a pokud si člověk nedal toho 3/4 librovýho macka, tak i burger ušel. Ale možná to už neplatí, co já vím...

Abych tu jen neplevelil: v South Lake Tahoe můžete zkusit California Burger Company. Burger 8/10, prostředí super. 

0 Citovat

V NYC jsem zapomel na Bill's Bar & Burger u Rockefeller centra. Je tam casto cekacka minimalne pul hodky na stul, tak je rezervacka vhodna. Kazdopadne ten burgr i shake za to staly..


0 Citovat

Hranolky má nejnezdravější a tedy nejlepší Five Guys, s těmi bledulemi z In-N-Out se to vůbec nedá srovnat. Z řetězců je Five Guys nejlepší, obecně nejlepší burgery se najdou v noname jointech už jenom pro tu atmosféru:-) Na představu třeba tento www.cascadeburgers.com

0 Citovat

Jestli se někdo vydá na ostrov Sao Miguel, tak v hlavním městě Ponta Delgada doporučuji netradiční burgerovou restauraci Suplexio. Budete koukat!! Luxus. A dávají k nim batátové hranolky.

0 Citovat

Co se týká ČR, tak mě v poslední době nejvíce zaujal R Burger ve Svobodě nad Úpou http://rburger.cz/. Pravděpodobně se jedná o nejlepší burger v daném regionu, o rozumné ceně nemluvě. Prostředí sice není úplně top, ale myslím, že to není zas tak důležité, jídlo a pití to určitě vyváží. V nabídce mimo jiné mají též i batátové hranolky. Další peckou je pivo. Na čepu jedenáctka z pivovaru Hendrych a speciál z řady exklusive z téhož pivovaru https://www.pivohendrych.cz/.

0 Citovat

Praha - Zelva, George Prime, Nase maso... Yes burger pred 4 lety byl super

0 Citovat

fevlad napsal(a):

Queenstown  /NZ/   Fergburger.. 


Vraj je to najlepší burger na južnej pologuli :)


Ja som ho mal dva krát. Raz asi o druhej ráno a aj vtedy tam stála asi 20 minútová fronta :O Vtedy mi celkom chutil ale bol som opitý, takže vtedy by som zjedol hocičo :D Potom som ho mal aj za triezva a mäso bolo úplne bez chuti, akoby ho zabudli osoliť, okoreniť :( Takže ja to mám tak 50:50 a budem tam asi musieť ísť aj po tretí krát :D

0 Citovat

urcite ano, jedol som ho 2x a stale chutil rovnako dobre, rada stale tak na 20-30 min

0 Citovat

Není to "vlastní zkušenost" ale borec má blog mému myšlení blízký a třeba někoho něco zaujme.

No.1 v Kodani brzo zrecenzuju 😎

http://www.camescapes.com/best-b...the-world/

0 Citovat

Netypickým zážitkem může být Camel Burger v Local House Restaurant v Dubaji. 

0