Jelikož o prázdninách k moři moc nejezdíme (tedy byli jsme jednou na Rujáně) a máme už i školní dítě, chtěla jsem tomu dát příští léto šanci.  Proč nejezdíme - strašně lidí, vysoké ceny ubytování a též v autopůjčovnách, a šílená tepla na 30C taky nemusím.Doporučili byste mi někdo (jestli to vůbec je reálné),  může být klidně i autem (mimo HR a severní Itálie Bibione atd.), co by ještě z hlediska mých preferencí bylo v relaci :-)))....třeba v Řecku jsme nikdy nebyli, možná nějaké neprofláklé ostrůvky, nebo možná i to Slovinsko, jestli cenově nemíří do závratných výšin. Máme celkem rádi kombinaci hory-moře, jezdíme na cca na 12- 14 dní.  Budu ráda za typy. Děkuji. .

Destinace u moře na příští prázdniny

Založila ve fóru Co vidět a navštívit

Hezký den,

Můžu se zeptat, kde objednat nejlevnější last minute zájezdy k moři tohle léto? Ideální letecky s all inclusive:) díky!

0 Citovat

na webovej stránke

0 Citovat

Můžu se vtirnout? 

Letos plánuji právě tu Rujánu nebo polský Baltik, hlavně kvůli obavě z loňských veder, tak jestli můžu poprosit o itinerář, kde se vám líbilo, co vidět, kde nejlépe bydlet a taky jestli stojí zato si brát kola s sebou. Jedu s dětmi, ale na celodenní válečku na 1 místě určitě ne. 

A popřemýšlím o tom sever. Španělsku, vypadá zajímavě. Tak jestli si ještě vzpomenete na další lákadla, budu ráda. Díky za tip. 

0