Dobré letní cestovatelské odpoledne, již jednou jsem zde psal dotaz ohledně cestování na Slovensku (Tatry, doliny, vodopády, různá zajímavá místa) a rád bych se zeptal a tipy ohledně ubytování a plánování tras.Nemůžeme se s přítelkyní rozhodnout, zda-li je lepší zůstavat vždy na místě alespoň dvě noci (podotýkám, že máme naplánovaný maximálně týden v zahraničí), či je lepší za ten krátký čas procestovat více. Rád bych se také zeptal na konkrétní případy, jak jste právě cestovali vy.., jistě máte nějaké vychytávky, co dělat, co naopak ne, co navštívit a kde si pobýt třeba den navíc. Moc děkuji. Mácha .

SLOVENSKO TREMP - tipy, triky, vychytávky, zkušenosti

Založil ve fóru Co vidět a navštívit

1 reakce

Dobré letní cestovatelské odpoledne, již jednou jsem zde psal dotaz ohledně cestování na Slovensku (Tatry, doliny, vodopády, různá zajímavá místa) a rád bych se zeptal a tipy ohledně ubytování a plánování tras.

Nemůžeme se s přítelkyní rozhodnout, zda-li je lepší zůstavat vždy na místě alespoň dvě noci (podotýkám, že máme naplánovaný maximálně týden v zahraničí), či je lepší za ten krátký čas procestovat více. 

Rád bych se také zeptal na konkrétní případy, jak jste právě cestovali vy.., jistě máte nějaké vychytávky, co dělat, co naopak ne, co navštívit a kde si pobýt třeba den navíc. Moc děkuji. Mácha

0

Zapomněl jsem zmínit, že auto k dispozici nemám a že tremp vlastně až tak tremp být nemusí, jestliže má někdo informace o nějakých podobně cenových relacích i chatku, budeme raději. Ještě jednou vřelé děkuji,

0
1 reakce