Ahoj, chystáme se na začátku srpna do Vilniusu, bohužel jsem našla jen hodně obecné informace. Zajímalo by mě jestli někdo nevíte, kterým autobusem na hrad Trakai a odkud odjíždí, případně jiná možnost dopravy:-) A jinak uvítám i další možnosti na co určitě nezapomenout:-) Děkuji:-) .

Vilnius

Založil(a) ve fóru Co vidět a navštívit

Michal napsal(a):

@eremi: Tobě ale ležím v žaludku :D Něco jiného je koupit si spoj vrtulákem, něco jiného být do něj přemístěn a ještě něco jiného, když je olítaný a celý vibruje.

Rozhodně mi neležíš v žaludku Ty, ale to neustálý kverulování a stěžování. Mimochodem ty ATR který má CSA jsou celkem nový, rozhodně nejsou "olítaný" a vibruje každý vrtulové letadlo, představ si, od těch vrtulí. Jako chápu, že u Ryanairu nebo Wizzairu vymění tak leda jednu 737 nebo 320 za jinou, ale už se srovnej s tím, že jsou aerolinky a je jich hodně, který mají flotilu o 2 a dokonce často i více typech!

0 Citovat

Hele, já jsem s tím srovnaný. Jenže co dělá ČSA je jako koupit si lístek na Pendolino a pak jet Žabotlamem. Jisté skupiny šotoušů by z toho byly nadšené, ale to je tak všechno. To není jen jiný vlak a jiné pohodlí, ale hlavně jiná cestovní rychlost.

0 Citovat

Aká cestovná rýchlosť? Však ty máš napísaný čas odletu a príletu, keď to dodržia tak ok. 

0 Citovat

tonic napsal(a):

Aká cestovná rýchlosť? Však ty máš napísaný čas odletu a príletu, keď to dodržia tak ok. 

To na co naráží eremi, tam měli na příletu do Stockholmu sekeru 1,5 hodiny při odletu včas jen proto, že na poslední chvíli nasadili ATR.

0 Citovat

Jaj tak, no možno by mali sekeru 5 hodín, keby čakali na "tryskac" :)

0 Citovat

Kdyby to nebyl takovej škandál, tak se směju, až se za břicho popadám. Hrůza, přiletět někam o hodinu a půl později. Sice za půl darma, ale když kolem toho jde tak krásně remcat ještě rok poté. Michale možná by ses měl rozhodnout, jestli budeš škrt a šetřit za každou cenu a pak musíš počítat s tím, že Tě tyhle životní katastrofy budou potkávat častěji nebo si připlatíš, poletíš s aerolinkou, která nemá dohromady 4,5 letadla a u které máš i větší šanci, že poletíš "tryskáčem", na čas a dokonce dostaneš i tu bagetu a kolu v letadle... Jen to bude stát třeba 4x tolik....

0 Citovat

Ale ležím ti v žaludku :D Jakmile se jen někde otřu o ATR, tak podle tebe hned remcám. Každopádně nejsem dost bohat na to, abych mohl létat ČSA. Nejsprostší lowcost s cenami slušného fullcostu. Víckrát s nimi letět neplánuji. Do Paříže radši Transavií, na sever Norwegianem, do Ruska Aeroflotem, jinde po Evropě Wizzem nebo Ryanem. Vyjde to levněji, letadla ve většině případů vypadají líp, létají na čas a dokonce u Aeroflotu je i ta bageta a kola.

0 Citovat

Jistě Michale, máš pravdu, opravdu mi ležíš v žaludku, jsi jako manželka, ta taky vždy ví nejlíp co si muž myslím, vždy samozřejmě líp než on sám. Tvůj problém je, že Ty remcáš neustále a na všechno, přitom šetříš neustále a na všem a mezi tímhle je příčinná souvislost. Bude se Ti fakt žít líp, ve chvíli, kdy si uvědomíš, že výjimečně dostaneš super kvalitu za nejnižší možnou cenu, takhle to nikdy nefungovalo, nefunguje a fungovat nebude. Ty CSA jsi vzal taky jen proto, že byly nejlevnější... A hejtování CSA na základě jednoho letu je taky super objektivní...

0 Citovat

Koukam, ze diskuze o Vilniusu se dostala trochu jinam...


Btw. ATR od AirBaltic byly v pohode a pivo taky dobry

0 Citovat

To tady ani nezmiňuj, že ATR bylo v pohodě. Mimochodem ATR Air Baltic ve flotile nemá, letěl jsi určitě Q400.

0 Citovat

Hele, s ČSA mám 4 lety a pokaždé chuťovka a ještě dva mám s jejich odnoží Smartwings. Už můžu hejtovat? Navíc je jedno za kolik si určitou službu koupíš, ta má určité parametry a ty by měly být dodrženy. Pokud koupím v akci čokoládu Lindt 80%, očekávám  že bude mít 80% kakaa jako na etiketě a ne že  50%, protože "pane, přece jste to kupoval v akci. co byste chtěl...?" A to je ten  názorový rozdíl mezi námi.  Nebo ještě jinak - když koupím jízdenku Praha - Brno u Jančury za očekávám určitou  obvyklou kvalitu nezávisle na tom, jestli stála 150,- nebo v akci 50,- Když potom u akční jízdenky nasadí starou vymlácenou Karosu bez časopisů a kafe, určitě to nebudu omlouvat akční cenou. U čokoládové šmakulády za 9,90,- nečekám žádné zázraky. Jen dodržení toho, co je na obalu. Aby tam třeba nebyl pendrek. To by mě minimálně překvapilo, ne-li naštvalo. Ignoruj mě, já budu tebe taky. 

0