Čau všichni! ✈️ Plánujeme jet s kamarády do Rakouska na prodloužený víkend který si chceme jednorázově obohatit o Canyoning  a Rafting. Prošel jsem Google a několik zajímavých míst jsem našel. Zatím to vypadá, že pojedeme směr Zell am See a to je právě kámen úrazu. 🤷‍♂️ Jezdím sem každý rok v zimě a i když vím, že v létě to bude úplně jiné (a krasný taky!), nechce se mi zase na stejné místo. Nemáte někdo z vlastní zkušenosti tip na místo, kde je možné absolvovat obě dvě aktivity? Co jsem koukal, tak obě dvě aktivity jsou vždy tak na 2-4 hodiny. Zbytek dne chceme vždy strávit u jezera (proto to zatím vypadá na Zell am See) nebo jezdit po okolí na kole a pojídat (popíjet) místní speciality a cestou se kochat krásnými výhledy. 🏔️ .

Rakousko - Canyoning / Rafting

Založil ve fóru Co vidět a navštívit

1 reakce

Čau všichni! ✈️ 

Plánujeme jet s kamarády do Rakouska na prodloužený víkend který si chceme jednorázově obohatit o Canyoning  a Rafting. Prošel jsem Google a několik zajímavých míst jsem našel. Zatím to vypadá, že pojedeme směr Zell am See a to je právě kámen úrazu. 🤷‍♂️ Jezdím sem každý rok v zimě a i když vím, že v létě to bude úplně jiné (a krasný taky!), nechce se mi zase na stejné místo. Nemáte někdo z vlastní zkušenosti tip na místo, kde je možné absolvovat obě dvě aktivity? Co jsem koukal, tak obě dvě aktivity jsou vždy tak na 2-4 hodiny. Zbytek dne chceme vždy strávit u jezera (proto to zatím vypadá na Zell am See) nebo jezdit po okolí na kole a pojídat (popíjet) místní speciality a cestou se kochat krásnými výhledy. 🏔️

0

Kdyby někoho podobný téma zajímalo, sepsal jsem krátký příspěvek o tom, jak jsem to nakonec naplánoval a jaký to bylo. :-) Kdyby vás něco zajímalo, ptejte se! 


Příspěvek je u mě na blogu -> https://www.pafo.cz/rakousko-raf...-e-biking/

0
1 reakce