Ahoj, tak nakoniec sme sa rozhodli pre Barbados. 1/2020-2/2020. Budeme tam 18 dní. Máte nejaké tipy, čo navštíviť, presuny po ostrove (či MHD, auto,...), tipy na bývanie a stravovanie, naj pláže a hlavne, kde je najkrašie šnorchlovanie :-) Dík za každú radu a tip.  .

Barbados - tipy a názory - šnorchlovanie

Založila ve fóru Co vidět a navštívit

7 reakcí

Ahoj, tak nakoniec sme sa rozhodli pre Barbados. 1/2020-2/2020. Budeme tam 18 dní. Máte nejaké tipy, čo navštíviť, presuny po ostrove (či MHD, auto,...), tipy na bývanie a stravovanie, naj pláže a hlavne, kde je najkrašie šnorchlovanie :-) Dík za každú radu a tip.

0

asi vam nepomozem, len mi neda otazku... to ste kupovali letenku na Barbados, lebo ste tam chceli ist, alebo preto, ze bola lacna a teraz vlastne chcete zistit co tam sa bude vlastne dat robit?

inak take zakladne citanie: https://en.wikivoyage.org/wiki/Barbados

0 Citovat

Chce si to přečíst i komentáře pod tou akcí, vždyť tam Anna napsala hodně tipů a určitě vám i odpoví na další otázky. 

0 Citovat

Ďakujem, zaviedla som túto diskusiu aj pre prípadne ďalších záujemcov.

tonic Kupovali sme, lebo sme tam chceli ísť. Viem, že sa tam dá šnorchlovať, napríklad, preto žiadam ľudí, čo tam už boli o tipy....sprievodcov je na nete veľa, viem si ich vyhľadať, skor som chcela info od komunity na tejto stránke (preto to sem aj píšem).


0 Citovat

Tony68 napsal(a):

Chce si to přečíst i komentáře pod tou akcí, vždyť tam Anna napsala hodně tipů a určitě vám i odpoví na další otázky. 

Super, dík, nevšimla som si :-)
0 Citovat

hej jasne, len to tak vyznievalo ze co tam vlastne vidiet:)

0 Citovat

máme též letenky, na přelom února a března, přidávám se do fóra za účelem sdílení tipů! Šnorchlování mě taky zajímá. Pokud by navíc měl někdo podobný termín, ozvěte se mi, můžeme např. sdílet některé dny ubytko apod.

0 Citovat

tonic napsal(a):

hej jasne, len to tak vyznievalo ze co tam vlastne vidiet:)

Jestli to Tonicu nebude tím, že tam toho moc k vidění není kromě moře :-) Ale je to levná letenka a exotická destinace, tak lidi nakoupili, jako vždy tady při podobné akci. Nechci se dotknout Anny, ale 8 tis českých korun za 14 dnů v podobné destinaci je opravdu mega ultra lowcost. Tomu se snad ani nedá věřit :-)) Ale jestli bydleli v nějakém slamu a jedli taky s místními ve slamu, nebo moc nejedli, a pili jen vodu z kohoutku, když je pitná, tak možná ano.  Myslím že skutečná cena při "normálně" trávené dovolené, bude tak min. 2x vyšší. Ale spíš bych tipoval 3x.  Ale nebyl jsem tam. Jen jsem kouknul na ceny a tak jen odhaduju. Třeba jen plácám a realita je jiná :-) Jinak šnorchlování tam bude jistě fajn, ale 14 dnu jen šnorchlovat, to musí opravdu bavit.

0
7 reakcí