Ahoj,hledám někoho, kdo navštívil většinu těchto míst. Chystáme se na na aktivní dovolenou, příroda, treky, ale i pláže, surf, potápění, dobrá kuchyně a fajn lidi, ale nedokážeme se rozhodnout kam. Nejlépe v prosinci nebo lednu, únoru. Budu moc rád, když někdo pomůže a podělí se o zkušenosti.Mějte se a cestování zdar :) .

Sri Lanka vs Indonesie vs Vietnam vs Filipiny

Založil ve fóru Co vidět a navštívit

1 reakce

Ahoj,

hledám někoho, kdo navštívil většinu těchto míst. Chystáme se na na aktivní dovolenou, příroda, treky, ale i pláže, surf, potápění, dobrá kuchyně a fajn lidi, ale nedokážeme se rozhodnout kam. Nejlépe v prosinci nebo lednu, únoru. Budu moc rád, když někdo pomůže a podělí se o zkušenosti.


Mějte se a cestování zdar :)

0

Ahoj, byl jsem v posledních letech 3 měsíce v Indonésii, 6 týdnů na Filipínách, měsíc ve Vietnamu a dříve i 3 týdny na SL, ale na takovou otázku se nedá pořádně odpovědět.. Mohl bych na mnoha stránkách popsat, jaké mají ty země výhody a nevýhody (v čem je která nejlepší a nejhorší), jaké části těchto zemí jsou dobré na toto a na něco jiného a jestli by na to byla zrovna vhodná sezóna, ale to dělat nebudu. Doporučuju přečíst si nějaké cestopisy, stanovit si trochu užší priority a rozhodnout se pro jednu zemi teď a pro další příště.

Má 1. věta naznačuje, jakou zemi bych z těchto doporučil nejvíc (byl jsem tam nejdéle, i když to i kvůli větší rozloze, většinou aktivně, ale i pláže a jeden z těch měsíců byl únor). Optimální měsíce to nejsou, ale mohlo by to vyjít (včetně treků na Bromo, Ijen a Sibayak, kam jsem šel v únoru): https://www.surfinn.travel/best-...-Indonesia

0
1 reakce