Ahoj, v listopadu jedu do Tel Avivu s rodinou a rád bych znal názor někoho, kdo již navštívil. Přijíždím středa 11.00 a odlétám neděle 10.00, takže prakticky 4 celé dny. Na letišti si vezmu auto. Co za ty 4 dny stihnout a jak to postavit? Zatím bych to viděl nějak takto, může někdo něco doporučit a případně zda tento směr dává smysl? 1. Přílet ráno -> Jeruzalém, přespání v Jeruzalému2. Masada a Mrtvé moře, přespání v Jeruzalému3. ?? 4. Tel Aviv, přespání v Tel Avivu5. Odlet brzo ránoDíky moc za jakékoliv rady! :) .

Izrael na 4 noci, co vidět?

Založil(a) ve fóru Co vidět a navštívit

J0x napsal(a):

Do Ein Bokek by se mi teda kvůli koupání štrachat nechtělo, když je to umělá nádrž...




Bol som toho istého názoru, ale Masadu je škoda vynechať a odtiaľ je už Ein Bokek neďaleko. A páčilo sa mi tam viac ako na severe. Tiež záleží, kto cestuje. Pre starších je podľa mňa lepší Ein Bokek než Ein Gedi so šmykľavým bahnom všade a nie veľmi príjemnými vstupmi do vody.
0 Citovat

Tak já jsem našel jedno takové hippie místo nedaleko Ein Gedi, kde nebyly sinkholes a kupodivu tam byla i sladká voda a bahna tam zas tolik nebylo, navíc mělo i hlídanou autobusovou zastávku, takže maximální spokojenost. 😊

0