Ahoj všem, plánujeme na jaře 4 dny v Moldavsku a začínám rámcově přemýšlet nad programem (zatím Kišiněv, Tiraspol, Cricova a Old Ohrei). Neplánujeme ale tentokrát půjčovat auto. Máte prosím někdo zkušenost s místní dopravou (jestli se dá na všechna místa  dostat bez problémů busem)? Případně budu ráda za tipy, co bychom neměli vynechat nebo kde se dobře najíst/napít :) Předem díky.  .

Moldavsko na 4 dny

Založila ve fóru Co vidět a navštívit

1 reakce

Ahoj všem, plánujeme na jaře 4 dny v Moldavsku a začínám rámcově přemýšlet nad programem (zatím Kišiněv, Tiraspol, Cricova a Old Ohrei). Neplánujeme ale tentokrát půjčovat auto. Máte prosím někdo zkušenost s místní dopravou (jestli se dá na všechna místa  dostat bez problémů busem)? Případně budu ráda za tipy, co bychom neměli vynechat nebo kde se dobře najíst/napít :) Předem díky. 

0

Problém s MHD nebude. Len Cricovu si neplánujte na pondelok, my sme tam chceli ísť o týždeň a majú sanitárny deň:) ešte by som k Tiraspolu pridal pevnosť v Bendery a mne sa celkom páčil kláštor v Chitcani vedľa Tiraspolu. Tam sme šli z mesta peši. 

0
1 reakce