Otestovane to este nemal ale potral travala.com ponuka pri rezervacii cez referal odkaz https://www.travala.com/ref/BKJYMM 45 eur spat do penazenky a mozne je to vyuzit na dalsie ubytovanie. Hodnota rezervacie musi byt 90 a viac eur.  Nieco podobne ako mal booking ale tu to nevracaju priamo na kartu ale na ucet na dalsie ubytovanie. Niekedy sa ale moze hodit aj to... .

Travala - 45 eur spat pri rezervacii nad 90 eur

Založil ve fóru Tipy na ubytování

8 reakcí

Otestovane to este nemal ale potral travala.com ponuka pri rezervacii cez referal odkaz https://www.travala.com/ref/BKJYMM 45 eur spat do penazenky a mozne je to vyuzit na dalsie ubytovanie. Hodnota rezervacie musi byt 90 a viac eur.  Nieco podobne ako mal booking ale tu to nevracaju priamo na kartu ale na ucet na dalsie ubytovanie. Niekedy sa ale moze hodit aj to...

0

Ještě nikdo nevyužil? Žádné zkušenosti?

0 Citovat

Doplnim teda moju skusenost. Po ubytovanie automaticky pripisali do penazenky kredity (542.96 AVA) co je ekvivalent 45 eur. Tieto sa dali vyuzit hned na platbu za dalsi hotel. Minimalna hodnota ani ine obmedzenie tam nebolo. Hned som za 42 eur rezervoval hotel. Potvrdene behom par sekund a cena strhnuta z penazenky. Akurat ak by som chcel rezervoat drahsi hotel ako tych 45 eur co som mal v penazenke, musel by som si dobit kredity (AVA) aby som mal dostatok na zaplatenie celej sumy. 

0 Citovat

Dobrý den, má z vás někdo zkušenosti s vyhledávačem hotelů Travala?? Nabízí většinou výhodnější ceny než klasické booking.com nebo hotels.com, ale nevím, jestli se tomu dá věřit. Co myslíte?

0 Citovat

Využil jsem ted odkaz výše od Janicek a potvrzuji, že po využití rezervace jsem hned dostal 45 EUR v ekvivalentu AVA. 

Při rezervaci je třeba si dát pozor na hotelové poplatky a daně. Vůči Bookingu je to trochu skryté a  při přijezdu do hotelu v USA mě nepříjemně překvapili resort fee, ale i tak to bylo levnější než Booking.

0 Citovat

Toimas napsal(a):

Při rezervaci je třeba si dát pozor na hotelové poplatky a daně. Vůči Bookingu je to trochu skryté a  při přijezdu do hotelu v USA mě nepříjemně překvapili resort fee, ale i tak to bylo levnější než Booking.


Uplne normalni na americkych rezervacnich portalech - nechapu ze uz jim tyhle hry s resort fee uz davno zrovna v US nezakazal nejaky regulator.. V podstate si takhle opticky zajistuji nizsi cenu a lepsi misto ve vyhledavacich pri filtrovani, bez ohledu na to ze celkova cena pobytu potom byva mnohem vyssi - v US je celkem casty sport se pak s resorty soudit..


Na tohle tema existuje spousta docela vtipnych webu (napr. killresortfee.com :D)..

0 Citovat

kickass1 napsal(a):


Uplne normalni na americkych rezervacnich portalech - nechapu ze uz jim tyhle hry s resort fee uz davno zrovna v US nezakazal nejaky regulator.. V podstate si takhle opticky zajistuji nizsi cenu a lepsi misto ve vyhledavacich pri filtrovani, bez ohledu na to ze celkova cena pobytu potom byva mnohem vyssi 


O resort fee v US vím a snažím se na to dávat pozor, ale v Travala jsem to prostě nikde neviděl. 

Nicméně jednalo se o motel v Key West, takže jsem si říkal, že tam nějaké resort fee určitě bude :D Jen prostě píšu, aby si na to ostatní dávali pozor.

0 Citovat

Toimas napsal(a):

Jen prostě píšu, aby si na to ostatní dávali pozor.


+1
0 Citovat

ja co som pozeral tak cez travala boli hoteli o 30€drahsie ako cez booking cize vyuzitie tej zlavy 45€ ktoru ti potom pripise do penazenky nema moc zmysel kedze to znova musis vyuzit na ich stranke za predrazene ubytovanie

0
8 reakcí