Holá, hej, chystáme se strávit letošní jaro na Korsice a sháníme tam bydlení. Pokud znáte někoho, kdo na Korsice žije nebo i jen pár týdnů či měsíců pobýval, mohli byste nám poslat svůj kontakt či nás prosím propojit? Na ostrově žije 340 tisíc lidí a to by v tom byl čert, aby se tam nenašel jeden volný byt, jehož majitel ho rád pronajme. Předem děkujeme!  .

Hledám osobní kontakt na Korsice

Založil(a) ve fóru Tipy na ubytování

2 reakce

Holá, hej, chystáme se strávit letošní jaro na Korsice a sháníme tam bydlení. Pokud znáte někoho, kdo na Korsice žije nebo i jen pár týdnů či měsíců pobýval, mohli byste nám poslat svůj kontakt či nás prosím propojit? Na ostrově žije 340 tisíc lidí a to by v tom byl čert, aby se tam nenašel jeden volný byt, jehož majitel ho rád pronajme. Předem děkujeme!

0

Trochu nelogický požadavek. Jako myslíš, že kdyby náhodou tu někdo znal někoho žijícího na Korsice, zapojí ho do hledání bytu pro vás? Co takhle airbnb nebo jeho alternativy? Pokud chce někdo nabídnout svůj volný byt k pronájmu cizincům, pravděpodobně už ho tam nabízí.

0 Citovat

Díky, Libore, logiku opírám o to, že Korsičan má kamarády, kteří můžou mít volný byt. airbnb je na střednědobý pronájem strašlivě drahé. Inzeráty ale zároveň sleduji na jejich inzertních webech (bon coin např.) Znáte tam někoho, na Korsice? Díky, M.


0
2 reakce