Chci vyzkoušet nějaké dobrodružství v exotice....Ne dělám si p*del. Hledám  nějaké levné ubytování pro 8 lidí na srpnový víkend. Booking atd. jsou nad jejich možnosti, hledat přes google je díky reklamám taky k ničemu a protože je to pro dceru a další mladé žaby, tak bych se rád vyvaroval nějaký dělnických ubytoven...nerad bych hrál hlavní postavu v 96 hodin v Brně.  Dík. .

Brno :-D

Založil(a) ve fóru Tipy na ubytování

11 reakcí

Chci vyzkoušet nějaké dobrodružství v exotice....Ne dělám si p*del. Hledám  nějaké levné ubytování pro 8 lidí na srpnový víkend. Booking atd. jsou nad jejich možnosti, hledat přes google je díky reklamám taky k ničemu a protože je to pro dceru a další mladé žaby, tak bych se rád vyvaroval nějaký dělnických ubytoven...nerad bych hrál hlavní postavu v 96 hodin v Brně. 


Dík.
0

Co VŠ koleje? Po Brně jich je, polohu mají rozumnou, cenu taky, jen toho alkoholu tam  proteče tak nějak podobné množství... :-)

0 Citovat

jj, taky mě to napadlo (blbe až po napsání příspěvku). Dík, vyzkoušíme, i když nevím, jak to tam mají z prázdninama, opravama  - musím pozjišťovat. 

0 Citovat

VUT v lete prenajimala koleje verejnosti, kedze vecsina studentov isla domov na prazdniny. 

http://www.kam.vutbr.cz/skripty/...spx?id=800

0 Citovat

VUT sice koleje pres leto pronajima, ale letos, si myslim, kvuli koronaviru nebude. Momentalni situace je takova, ze drtiva vetsina studentu, ktera tam bydli, byla poslana domu s tim, ze veci si vyzvednou, az se to uklidni. 

0 Citovat

U lesniho baru kolem Adamova (sice neni to Brno, ale neni to az tak dal) povstava prave samoobsluzni hotel, podle majitele bude celkem levny, Jenom 8 mist zase mit nebude, ale prave proto muzete usetrit kdyz v te skupine treba nekdo bude chcit spat spolu. Nebo jina moznost je pokud cast bude spat proste na zem.Veskere podrobnosti asi nevim, kazdopadne tusim ze za nekolik mesicu hotel otevre, proto ze jsem uz nekam videl fotky z uvnitr.


A - taky samoobsluzni bar - je samozrejme samotne taky skvelej tip na srpnovy vecer a stoji za navstevu :)
0 Citovat

Dík, ale to fakt není Brno, to už by mohly spát doma (mám to do Brna 40 minut vlakem) - neřešit proč ne, holky si chtějí užít akci a víkend, ne mít za zadkem rodiče. 

0 Citovat

Uz je to par let ale jednou jsme spali tady a nebyla to uplna katastrofa: https://www.levneubytovani.net/u...rala-piky/

Takovy levnejsi hotel s nic moc koupelnou ale mozna lepsi jak ty koleje.

0 Citovat

A co Airbnb, tam by se něco za dobrou cenu nenašlo? Pokud mi tedy zase něco neuniklo a není to třeba zakázané, nebo tak.

0 Citovat

pro 8 lidí mi to nic moc nenašlo. Za tu vojenskou dík, vypadá dobře. 

0 Citovat

Vcera odpoledne jsem cetl na VUT fb, ze koleje budou pres leto fungovat normalne. Takze smele do toho. 

0 Citovat

dík

0
11 reakcí