Ahoj, byl jsem všude možně, ale typicky českou klasiku do Chorvatska autem jsem ještě neabsolvoval. Dlouho mě lákalo se podívat do Slovinska. Chtěli bychom 1-2 dny na začátku srpna zůstat u Bledu, a pak pokračovat k moři. Nechci pak jezdit někam daleko na jih Chorvatska a chtěl bych se určitě ve Slovinsku podívat do města Piran. Řeším ale, jestli chledat ubytování někdě v Piran, Izola, Koper, Portorož, nebo alespoň podle mapy je to kousek do Chorvatska (Umag, Novigrad, Poreč). Dál na jih už jezdit nechci. Máte někdo zkušenosti s tím, kde by bylo vhodné se ubytovat, aby bylo v okolí slušné koupání? A jak to v těhle místech funguje na hranicích? Dá se bez problému přejet bez čekaní, nebo je nereálné bydlet třeba v Piranu a jezdi se koupat do Chorvatska? Díky. .

Autem do Slovinska/Chorvatska k moři (okolí Piran)

Založil ve fóru Co vidět a navštívit

Chorvatsko a pohodový vstup do moře??? No dobře, teoreticky je to možné... :-) Ale trochu jsem doufal, že Slovinsko má ten vstup lepší. Když je blíž k Itálii.

0 Citovat

Dobrý den. Také se letos chystám s rodinou na dovolenou do Slovinska. Vybrali jsme tento zájezd : https://sbalaval.cz/slovinsko/12...results=43
Ráda bych se ale optala, zda je vhodné absolvovat cestu autokarem s menšími dětmi (3. a 5.let) Máte s tím, prosím, někdo zkušenosti? Děkuji za odpovědi.

0 Citovat

Bezpochyby pokus o reklamu vzhledem k tomu, že se jinde teď objevil podobný příspěvek (sice s jiným věkem dětí, ale také chybně napsanou tečkou za číslem):

Dobrý den. Vyrážím s rodinou na dovolenou na Slovensko. Vybrali jsme toto ubytování : https://sbalaval.cz/slovensko/30...nsko.html# Mělo by to být blízko Malé Fatry. Mám dcery 4 a 7. let. Mohl by jste mi někdo, prosím, poradit osvědčené nenáročné tůry nebo hezké naučné stezky, které zvládneme i s dětmi? Moc děkuji za odpovědi.

0 Citovat

Tady se někdo nepoučí a nepoučí...

Autokarový zájezd? To je utrpení. Od vás jsme jeli a v autobuse jsme strávili přes 10 hodin. Po dálnici se to táhlo snad osmdesátkou a každé dvě hodiny ještě čůrací pauza a jízda ve znamení "nepoužívejte záchod v autobuse". A ještě po nás chtěli nějaký mandatorní doplatek. Prý na reklamu na CestujLevně.

0 Citovat

To jsou ale krásné stránky :)

Tak je jasné, že jde o reklamu, viz další vypečený příspěvek od OP:

Zdravím, chci se zeptat, letíme s kamarádama do Japonska a jsme všichni rybářský nadšenci, takže se chci zeptat jestli je zde v okolí povolen rybolov nebo co pro to máme udělat aby jsme si mohli zarybařit. děkuji https://sbalaval.cz/vietnam/3001...etnam.html

To ani nemá cenu komentovat. Japonsko nebo Vietnam, hlavně že je to v Asii. Teď to bude asi podobné. Slovinsko nebo Slovensko, hlavně, že to začíná na S

 

 

 

0 Citovat

Jinak by mě zajímalo, jak bude velká provize od Invie, když jde finální objednávka přes ně. A pozor na Invii, zrovna u toho Slovenska nemají aktualizované podmínky pro vycestování.

0