Ahoj kamarádi, v září letím do New Yorku a Washingtonu a potřeboval bych poradit s ubytováním. Jde mi o ubytování pro dvě osoby, které je dobře umístěné a ani není úplně drahé, původně jsem plánoval tak 1500/za noc  .

Ubytování New York a Washington

Založil(a) ve fóru Tipy na ubytování

14 reakcí

Ahoj kamarádi,

v září letím do New Yorku a Washingtonu a potřeboval bych poradit s ubytováním. Jde mi o ubytování pro dvě osoby, které je dobře umístěné a ani není úplně drahé, původně jsem plánoval tak 1500/za noc smiley po projetí internetu to vidím tak na 2500/za noc. Myslíte, že se takové dá sehnat. Ubytování v New Yorku potřebuji od 18.-23.9.2014 a ve Washingtonu od 23.-27.9.2014. Kdyby jste byli tak hodní a napsali mi nějaké tipy, byl bych vděčný. Děkuji.

0

V NYC doporucuji Broadway Hotel&Hostel na Manhattanu, moc mile misto. Co se tyce DC, pokud se nebranite hostelu, doporucuji Downtown DC Hostel, otevreny clovek si tam rozhodne uzije kupu zabavy a krome ubytovani najde i nove pratele, jelikoz je to hostel aktivni a kazda noc je tematicka (karaoke night, tetris night a kdo vi, co vsechno smiley)

0 Citovat

Ahoj, ja pro New York doporucuju Jazz on the Park Hostel. Je vcelku levnej a uroven dobra. Na Manhattanu je clovek za chvilku metrem. Bookovala jsem pres hostelworld.com. Pokoj 'female dorm' pro dva me stal 55-60 USD (3 roky zpet). Dokonce mi tam soupli chlapa, ale nastesti slusnyho smiley

0 Citovat

Mohu doporučit hostel American Dream Hostel, viz http://www.americandreamhostel.com/. V ceně ubytování je zahrnuta snídaně (dobrá). V hostelu kuchyňka, takže si můžete sami uvařit. Opravdu čistý hostel. Skvělá poloha ve středním Manhattanu blízko metra. Rezervováno přes hostelworld.com (10% při rezervaci, zbytek po příjezdu do hostelu). Recenze v AJ: http://www.hostelworld.com/hosteldetail ... 2014-08-16.

0 Citovat

http://www.hotelsone.com/arlington-hote ... src=Search


od hotelu je 10 minut na metro

0 Citovat

Vzdycky spim v Club Quarters.. Obvykla cena je sice $200 - 250, ale na hotwire sem ho koupil i za $130, chce to ale sledovat pravidelne delsi dobu.. Z toho na lower manhattanu sem mel vyhled z okna primo na world trade memorial, takze od ceny muzes odecist vstupne.. smiley Ten v midtown je zase na 5 Ave takze az budes mit plne ruce nakupu, tak si muzes odlozit "za rohem" - a je kousek od MOMA, Central Parku a Rockefellera.. smiley

0 Citovat

Docela mě zaujal hotwire, může se zeptat zkušenějších jak to přesně funguje, a jestli, když si vyberu oblast, dostanu nějaký aspoň trochu dobrý hotel. Líbí se mi na hotwire ty jejich ceny smiley

0 Citovat

A jestli ještě nevíte, kdy se dozvím konkrétní hotel. Díky moc.

0 Citovat

Ahoj, díky za super tipy v této diskuzi. Mohli byste mi prosím doporučit nějaký levný a dostačujícíc hostel ve Philadelphii a Torontu - ideálně v ceně do 1.000 Kč/noc (50 USD)?? A co pojištění storna letenky při cestách do USA - dáváte si ho? K čemu to vlastně je? Díky za info smiley

0 Citovat

Ahoj, my jsme spali jednu noc v Canadiana Backpackers Toronto (http://goo.gl/UaSaiZ).

Na přespání bohatě stačilo, hlavně je to v centru, v pěší vzdálenosti od CN Tower i od ferry do parku na ostrov.

Snídaně v ceně, klasická sladká (kanadské lívance s javorovým sirupem), káva, čaj, džus.

Parkovací místa pro auto zdarma v zahradě za hostelem, přes noc uzamknuto vysokou bránou.

Cena v našem termínu 7/2014 byla cca 550Kč/os. ve sdíleném 6-ti lůžkovém pokoji.

0 Citovat

super, díky moc vmachalik. Prosím ještě někoho o tip na tu Philadelphii smiley

0 Citovat

Ahoj,
letíme do USA v červnu a trochu nás znervoznuje kurz dollaru za 24 Kč a podle předpovědí by měla ještě ČNB znehodnotit korunu vůči zahraniční měně až na 30 Kč za Euro. Co byste udělali vyměnili ted koruny za dollar nebo byste čekali a riskovali, že to vyskočí třeba na 26 Kč? smiley

0 Citovat

Určitě airbnb. My už máme dva byty, každý na jeden týden pro 14 dní v NYC a cena za noc prvního do 1500,- na Upper East Side, druhého 1700,- v East Village. Oba velká spokojenost, s výběrem byla práce, ale myslím, že to stálo za to, dají se tam najít fakt super místa. Plus sleva 600 Kč na první booking -> www.airbnb.cz/c/jburr?s=8 Co mi teď ale trochu nahnalo strach, je pohovor na letišti. Slyšela jsem že airbnb je snad v New York City nějakým způsobem nelegální a otázka na ubytování je při pohovoru běžná. Co odpovědět? Věděl by někdo víc?

0 Citovat

Při pohovoru jsme řekli, že budeme bydlet u kamaráda z fóra na internetu. Do všech formulářů jsme napsali jen adresu z Airbnb.

My jsme v létě bydleli přes Airbnb u břehu Hundson v NJ s neskutečným výhledem ze střechy domu na denní i noční panoramata Manhattanu (http://goo.gl/CxgTSX).
Dopravu NJ<->NYC jsme řešili přes super lowcost bus "GYPSY", které jezdily každou chvíli, cesta trvala cca 15min. tunelem Lincoln do Port Authority. Platilo se přímo řidiči při výstupu, cena jednosměrné jízdenky byla myslím $2.

0 Citovat

Ahoj,
do NY letíme taky v červnu. Nemáte někdo zkušenosti s hotelem "Asiatic Hotel - Flushing" ?
Hotel vypadá pěkně, ale nezdá se vám to už trochu "z ruky"?

0
14 reakcí