Zdravíčko, poprosil bych vás o tip, kam by člověk mohl vyrazit (zapomeňme na chvíli že tu máme covid) v dubnu oslavit své životní kulatiny. Hledám nejlepší místo s překrásným mořem, palmami, bílým pískem...  Vyloženě odpočinkovou destinaci. Takový ten ideální ráj z obalů katalogů CK. Asi snad kdekoliv na světě. Chtěl bych tam strávit 2 týdny doslova nicneděláním. Takže ideálně tip na něco s all inclusive (není to ale zase podmínka), co na ty dva týdny (bez letenky, tu si vyřeším zvlášť) přijde na ca řekněme 50-60 tis. max. Napadá vás něco?  .

Tip na ubytování pro oslavu jubilea?

Založil(a) ve fóru Tipy na ubytování

5 reakcí

Zdravíčko, poprosil bych vás o tip, kam by člověk mohl vyrazit (zapomeňme na chvíli že tu máme covid) v dubnu oslavit své životní kulatiny. Hledám nejlepší místo s překrásným mořem, palmami, bílým pískem...  Vyloženě odpočinkovou destinaci. Takový ten ideální ráj z obalů katalogů CK. Asi snad kdekoliv na světě. Chtěl bych tam strávit 2 týdny doslova nicneděláním. Takže ideálně tip na něco s all inclusive (není to ale zase podmínka), co na ty dva týdny (bez letenky, tu si vyřeším zvlášť) přijde na ca řekněme 50-60 tis. max. Napadá vás něco?

0

Jako pokaždé, když padne podobný dotaz.. to nicnedělání je myšleno doslova? Opravdu vydržíš dva týdny jen na pláži?

60,000 je na osobu?

0 Citovat

A chceš tam jet sám nebo v kolika lidech?

0 Citovat

já teda dva týdny na pláži vydržím úplně vpohodě :D Co bych teď za to dala :)

0 Citovat

Karibik - Dominikána, Mexiko... tam, kam to půjde.

0 Citovat

Petr76 napsal(a):

Jako pokaždé, když padne podobný dotaz.. to nicnedělání je myšleno doslova? Opravdu vydržíš dva týdny jen na pláži?

60,000 je na osobu?

 

Ano, opravdu vydržím 2 týdny nedělat, krom čtení knížek a posedávání u baru, vůbec nic. Ano, 60 tis. je na osobu, resp. pokoj, cestuju sám. A poporosím, oprostěme se od toho že se tam třeba teďka jet nedá a zahrňme i aktuálně nedostupné místa.

0
5 reakcí