Ahoj, nikde jsem nenašel žádné FB skupiny a tak bych se rád zeptal tady třeba mi někdo poradí. Plánujeme v pulce srpna dovolenou a napadlo mě že bychom si mohli zaletět zasurfovat. Jsme úplní začátečníci. Já teda párkrát surfoval.  Koukal jsem se že u nas se hodoně surfuje Španělsko, Portugalsko a Francie, bojím se studeného moře ... máme rádi daleko tepleší kde nebude jak se říká klepat kosu. Poradili by jste nám? :) Díky moc Tom  .

Kam jet surfovat?

Založil ve fóru Tipy na ubytování

22 stupnu  neni zadna nizka teplota more, ale presne jak pise Matej,  podstatny je rozdil teploty more a vzduchu, pokud je ten rozdil kolem 5 stupnu vubec  se nezda voda studena  Z Irska to mam mnohokrat overene,  kdyz more ma treba kolem 15 stupnu a vzduch 20  Stejne v zime na Kanarskych more treba kolem 19  a vzduch 24  a naprosto v pohode  

Nakonec zavody ironnmana se rusi az pri teplote nizsi nez 13 stupnu :-)

0 Citovat

tomasbalbinder napsal(a):

takže celkově zpatencni letenka vyjde cca 400 euro?

Určitě by šlo nakombinovat něco pod 300€...ale mít v této době nechráněnný přestup v Portugalsku nemusí být žádné terno.

0 Citovat

Liborek napsal(a):

[citace="tomasbalbinder"]

Já myslel že ve Španělsku se taky surfuje u středozemního.

Kontrolní otázka - u kterého moře leží Barcelona?

[/citace]

Středozemního proč?

0 Citovat

No já nevím ja byl v Maroku a ted jsem koukal a píšou průměr 22 - 23 stupnu ocean? Nebo je to teplota středozemního? Protože ocean byla ledárna a to jsem měl neopren.

0 Citovat

22 bude teplota na pobřeží středozemního. Třeba Agadir u Atlantiku má dnes 18,2.

0