Máte někdo zkušenost?
Dobrý den, rád bych se jen zeptal na jeden penzion, který mi byl doporučen mým kamarádem: Máte někdo zkušenost s Ubytováním Pavlov (https://www.pensionflorian.cz/)?
Kamarádovi se tam líbilo, ale by mě zajímal názor více lidí. Chceme totiž jet na dovolenou na Moravu a tento penzion nevypadá zle. Děkuji
Ano, já už tam byla a měli tam v posteli nějaké breberky. Vrátila jsem se celá pokousaná. Prý to byly štěnice. Takže nikdy vice. Nedoporucuji.
Já tam byl loni - měl jsem sebou dvě dvě modelky, chystali jsme se si to tam rozdat ve třech a opilá manželka majitele se chtěla přidat. Odmítli jsme jí a druhý den mě sexuálně obtěžovala a nabízela mi orální sex za 20 korun.
tonic napsal(a):Tiez neodporucam, v posteli bolo nakadene. Nedoporucuji
To bylo asi po Naděždě. 😆
padrino11 napsal(a):Já tam byl loni - měl jsem sebou dvě dvě modelky, chystali jsme se si to tam rozdat ve třech a opilá manželka majitele se chtěla přidat. Odmítli jsme jí a druhý den mě sexuálně obtěžovala a nabízela mi orální sex za 20 korun.
To bylo v sezóně, ne?
Normálně se nabízí za 11,-
jakob napsal(a):[citace="padrino11"]
Já tam byl loni - měl jsem sebou dvě dvě modelky, chystali jsme se si to tam rozdat ve třech a opilá manželka majitele se chtěla přidat. Odmítli jsme jí a druhý den mě sexuálně obtěžovala a nabízela mi orální sex za 20 korun.
To bylo v sezóně, ne?
[/citace]
Tak to mě ještě natáhla, baba jedna!
Další důvod tam nejezdit.
Tak já se musím paní omluvit.
K žádnému sexu nedošlo (ty dvě modelky mě úplně vyšťavily) a ta cena také nesouhlasí - za dvacku je to bez čepičky.
padrino11 napsal(a):[citace="jakob"]
[citace="padrino11"]
To bylo v sezóně, ne?
[/citace]
Tak to mě ještě natáhla, baba jedna!
Další důvod tam nejezdit.
[/citace]
Normálně s tebou chtěla vyjeb*t...