Ahoj jdu za vámi pro radu, v srpnu bychom chtěli někam letět na dovolenou k moři.  od 14 do 22 srpna. Nejsme očkovaní a už to nestihneme. Nejlépe nějakou exotiku za super peníze.  Jestli to bude Thajsko nebo Maledivy, nebo Kapverdy je vesměs jedno, rozhoduje cena.  Nevíte kde hledat, kde je to nej?  Díky   .

Exotika srpen

Založil ve fóru Zájezdy s CK

4 reakce

Ahoj jdu za vámi pro radu, v srpnu bychom chtěli někam letět na dovolenou k moři. 
od 14 do 22 srpna. Nejsme očkovaní a už to nestihneme. Nejlépe nějakou exotiku za super peníze.  Jestli to bude Thajsko nebo Maledivy, nebo Kapverdy je vesměs jedno, rozhoduje cena. 
Nevíte kde hledat, kde je to nej? 

Díky 

0

Tak to je dotaz roku :D

0 Citovat

nebud toxicka :) 

 

dzejna napsal(a):

Tak to je dotaz roku :D

0 Citovat

K destinacím napíšu jen, že do Thajska lze jen na Phuket a pro očkované. Otázka je, jestli nepřibydou nějaké další restrikce, když mají teď pěkně rostoucí čísla a nejsou naočkovaní ani promoření.

Pokud byste se chtěli naočkovat a nedostali jste v posledních 2 týdnech 1. dávku, tak to v pohodě stihnete. Stačí si dojít do některého z očkovacích center, kde mají 1dávkovou vakcínu Janssen bez objednání, nebo si na webu najít praktického lékaře, který ji nabízí příští týden (je to i pro lidi u nich neregistrované): https://ockovani.opendatalab.cz/...e_vaccines

0 Citovat

Zkuste se zeptat důvěrníka v ROH, třeba by vyhrabal za nějaký bony i Kubu... ale bacha na výjezdní doložku, bude potřeba karton tvrdých Spart jako úplatek...

0
4 reakce