Přítelkyně je v sedmým měsíci těhotenství a tak přemýšlíme, kam jet na poslední dovolenou ve dvou. Mělo by to být pokud možno co nejblíže - autem z jižní Moravy tak do 4-5 hodin. Budeme pravděpodobně převážně na ubytování nebo jen v blízkým okolí, takže by tam měl být bazén, případně wellness atd, aby nás to tam nějak zabavilo.  Zatím jsem dostal 2 tipy od známých na: https://www.slevomat.cz/akce/180...i-wellness https://www.hotel-valec.cz/ S tímto typem ubytování a trávení dovolené máme minimální zkušenosti stejně asi jako většina tady, tak zkouším štěstí :)  .

Ubytování/resort v ČR nebo poblíž pro hodně klidný odpočinek

Založil ve fóru Tipy na ubytování

4 reakce

Přítelkyně je v sedmým měsíci těhotenství a tak přemýšlíme, kam jet na poslední dovolenou ve dvou. Mělo by to být pokud možno co nejblíže - autem z jižní Moravy tak do 4-5 hodin. Budeme pravděpodobně převážně na ubytování nebo jen v blízkým okolí, takže by tam měl být bazén, případně wellness atd, aby nás to tam nějak zabavilo. 

Zatím jsem dostal 2 tipy od známých na:

https://www.slevomat.cz/akce/180...i-wellness

https://www.hotel-valec.cz/

S tímto typem ubytování a trávení dovolené máme minimální zkušenosti stejně asi jako většina tady, tak zkouším štěstí :)

0

Moc se nám líbilo v Ledenici, kde jsme našli příjemný penzion i s bazénem a s přírodním koupáním kousíček odsud. Například na kole se odtud dá vyrazit na hodně zajímavá místa a je to doslova ráj pro nadšené rybáře. Skvělý způsob, jak poznat Jižní Čechy, které jsou samozřejmě krásné a zvláště v létě..

https://penziongabriela.cz/

0 Citovat

Nás hodně překvapila síť Orea Resorts, kterou jsem do konce loňského roku vůbec neznal. V ČR je to podle mě takový unikát :) pokud ne, budu se rád mýlit a dostanu tipy na další.

 

Mají hotely po celé ČR a služby budou stejné co jsem vypozoroval: https://www.orea.cz/

 

edit: očekávej větší komplexy, tedy bez lidí a s totálním klidem to nebude.

0 Citovat

@losdodos4: tak v sedmém měsíci a v zimním období možná až tak neocení možnost projížděk na kole, skvělé rybaření a přírodní koupaliště.

0 Citovat

Vzhledem ke stáří příspěvku už asi v sedmém měsíci nebudou. :)

2
4 reakce