Ahoj mate nekdo nejakej dobrej tip na ubytovani na Maui a Big island? Myslim mimo kempovani, jde mi nejake bungalovy, privaty, B&B a podobne  .

ubytovani HAWAII

Založil(a) ve fóru Tipy na ubytování

8 reakcí

Ahoj mate nekdo nejakej dobrej tip na ubytovani na Maui a Big island? Myslim mimo kempovani, jde mi nejake bungalovy, privaty, B&B a podobne smiley. Vsem dekuju za jakykoliv tip.

0

Ahoj, budu první týden v prosinci na Big Islandu (přílet i odlet z letiště Kona – přílet v 16:15, odlet ve 14:15) a řeším, jestli má smysl rozdělit si ubytování na dvě části – západ (Kona) a východ (Hilo).
Budu mít půjčené auto a plánuju ho vracet opět na letišti v Koně.

Google mapy mi ukazují přejezd vnitrozemím cca 1,5 hod, pobřežím skoro 2 hodiny. Jsou ty časy reálné?
Má smysl se stěhovat, abych měla blíž k různým atrakcím ostrova, nebo je rozumnější zůstat celý týden na jednom místě (např. západ) a podnikat odtud výlety? Jak byste to rozvrhli vy? Díky

0 Citovat

Vždy, když jsme byli na BI, tak jsme měli jedno ubytko Kona a druhé Hilo a okolí. Ty přejezdy jsou tam fakt dlouhé. Je teda přijdeš o jeden den - ten přejezdový, resp. ten den toho moc nestihneš.

0 Citovat

Také jsme to rozdělili, být zbytečně hodiny v autě není moc ‘aloha’;-)

0 Citovat

My měli campervan, ostrov jsme objeli kolem dokola a zakempovali podle potřeby.

1 Citovat

Kolik času asi trvá cesta z Kona do Hilo? Když přiletím v 16:15, dostanu se do Hilo do osmi, devíti večer?

0 Citovat

My jsme měli ubytování v Koně na 6 nocí a půjčeným autem jezdili každý den jiným směrem a vraceli se do Kony + jednou jsme za 1 den zvládli i okruh kolem celého ostrova - jde to, jen to chce vstávat brzo :-) 

0 Citovat

Také jsme spali na dvou místech, respektive na třech ale stejně jako ostatní, oblast Kona a pak poblíž Hilo. Cesta trvá 1.5-2h, 1h v půjčovně, než se dostaneš z letadla... Okolo 8 bys tam měl být v pohodě.

1 Citovat

Plánuji jet s manželem do Honolulu. Také hledám levnější letenky a ano, také uvažujeme o pronájmu auta, možná tak uvidíme více romantických míst. Nemám s tím zkušenosti, ale doufám, že to bude úžasná cesta.

0
8 reakcí