Blíží se čas na využití voucherů na letenky a zatím jediná pro nás zajímavá možnost je Brazílie. Hlavním důvodem jsou lenochodi. Údajně se poblíž města Ilheus nachází zoobotanická rezervace, kde se starají o lenochody. Jediné zmínky o tomto místě se mi ale podařilo najít jen na Tripadvisoru a 2 dalších stránkách se starším datem. Navštívili jste někdo toto místo? Mají své stránky, ze kterých by se dalo vyčíst více informací?  .

Ilheus (Brazílie) - lenochodi

Založil ve fóru Co vidět a navštívit

1 reakce

Blíží se čas na využití voucherů na letenky a zatím jediná pro nás zajímavá možnost je Brazílie. Hlavním důvodem jsou lenochodi. Údajně se poblíž města Ilheus nachází zoobotanická rezervace, kde se starají o lenochody. Jediné zmínky o tomto místě se mi ale podařilo najít jen na Tripadvisoru a 2 dalších stránkách se starším datem. Navštívili jste někdo toto místo? Mají své stránky, ze kterých by se dalo vyčíst více informací?

0

Přeji ti hladké využití voucherů zřejmě od TAPu pro let do tropické Brazílie. Zřejmě bys rád letěl přes GIG, GRU, SSA do města Ilhéus, kde se poblíž nachází CEPLAC, v němž je Centro de Recuperação do Bicho Preguiça (Centrum péče o lenochody). Osobně jsem v tam nebyl, ale zdá se, že na to momentálně není vhodná doba, neboť právě nedávno na vánoce 2021 byla postižena jižní Bahia (a především město Itabuna) masivními povodněmi. Před tím CEPLACem to vypadalo takhle:

https://youtube.com/shorts/kpftO...ture=share

Těžko říci, jak se jim podařilo zachránit nebohé lenochody. 🤷 Nejlépe zkusit kontaktovat někoho v Itabuně nebo v Ilhéus a zjistit momentální stav.

 

 

0
1 reakce