Ahoj, v březnu letíme na 8 dní na Floridu. Chtěla bych se zeptat na tipy a doporučení těch, co Floridu už navštívili. Konkétně bych měla pár otázek. Everglades - byli jste? Jakou trasu doporučujete? Jaké jsou podle vás must visit místa v Miami? Orlando - chceme navštívit NASu a přemýšlíme i o Universal parku, ale nevíme, jestli tento park není náhodou úplně stejný jako ten v LA? Tam jsme totiž už byli, tak abysme to stejné nenavštěvovali znovu. Když tedy oželíme jeden den v Universal, tak bysme místo toho rádi navštívili na jeden den Bahamy. Víme, že je to takový rychlovýlet, ale jindy se tam asi nepodíváme, tak aspoň takhle :) Byli jste tam někdo takto v rámci Floridy a jakou cestovku zvolit a jakýkoliv jiný tip určitě uvítáme :) A cokoliv co vás k Floridě napadne, tak se o to prosím podělte :)  .

Florida březen 2022

Založila ve fóru Co vidět a navštívit

5 reakcí

Ahoj, v březnu letíme na 8 dní na Floridu. Chtěla bych se zeptat na tipy a doporučení těch, co Floridu už navštívili. Konkétně bych měla pár otázek.

Everglades - byli jste? Jakou trasu doporučujete?

Jaké jsou podle vás must visit místa v Miami?

Orlando - chceme navštívit NASu a přemýšlíme i o Universal parku, ale nevíme, jestli tento park není náhodou úplně stejný jako ten v LA? Tam jsme totiž už byli, tak abysme to stejné nenavštěvovali znovu.

Když tedy oželíme jeden den v Universal, tak bysme místo toho rádi navštívili na jeden den Bahamy. Víme, že je to takový rychlovýlet, ale jindy se tam asi nepodíváme, tak aspoň takhle :) Byli jste tam někdo takto v rámci Floridy a jakou cestovku zvolit a jakýkoliv jiný tip určitě uvítáme :)

A cokoliv co vás k Floridě napadne, tak se o to prosím podělte :)

0

Byla jsem na Floridě již 10x, tak pokud máte dotazy, pište mi SZ. Jednodenní výlet na Bahamy jsem též absolvovala, podrobnosti jsem popsala zde :   https://forum.airways.cz/viewtop...amp;t=8844

2 Citovat

firefly+ - děkuji, píšu SZ :)

0 Citovat

Pozor! Píšem z pohľadu toho, že sme v COVID časoch  a v marci to iné pravdepodobne nebude.

Isť na Floridu na 8 dní  a vidieť všetko to, čo píšete je z časového hľadiska absolútne nezrealizovateľné - len presuny vám zaberú tak 3  dni.

Jednodňový výlet na Bahamy je v súčasnej dobe blbosť, v podstate iba čiarka do navštívených destinácií  - pozrite si aj podmienky vstupu na Bahamy a vstupu späť do USA - koľko dodatočných Covid testov vám vychádza absolvovať, koľko vás tie testy budú stáť a či v dnešnej dobe vôbec nejaké trajekty idú.

Pozreli ste si tiež ceny ubytovania, prenájmu áut na Floride v marci? Inak momentálne sú prázdne aj obchody a aj fast foody idú v núdzovom skrátenom režime.

Atrakcie v Universals studios sú čiastočne iné, ako v LA, či Singapure. Najlepšie si to overíte na www stránke. V Orlande je však toho ďaleko viac, čo robiť.

Namiesto Bahám zájdite radšej do mexického zálivu trebárs na Clearwater beach, alebo Sanibel island a urobte si taký okruh. Ak chcete zábavný park, pri Tampe navštíte Bush gardens, výjdu vás podstatne lacnejšie, než zábavné parky v Orlande.

 

 

0 Citovat

Souhlas! Parky v Tampě jsou levnější a tak nějak nám byly bližší. Pokud chcete Everglades, tak pak projet k Fort Myers Beach nebo zmiňovaný Sanibel.

0 Citovat

Souhlasim co pise mispi  a cali na Floride jsem zil 2x celkem 7 mesicu ,sice je to mnoho let uz ,ale nektere veci se urcite nezmenily  Everglades je fajn stejne jako Sanibel 

0
5 reakcí