Zdravim, doporuci nekdo hotel na odfrknuti s ditetem (8 let) ted na zacatek brezna? Nikdy jsme v Egypte jeste nebyli, tak netusim, podle ceho vseho rozhodovat. Idealne blizko letiste, vodni atrakce pro syna, neco na pokoukani pod vodou... Diky za priapdne tipy.  .

Tip na hotel Egypt

Založil ve fóru Zájezdy s CK

33 reakcí

Last minuty zlevňují do cca 14 dní před odletem a pak to zase jde nahoru. Počkal bych na toho 25.12. to už bude po vánočních "slevách".

0 Citovat

aha to jsem nevedel, myslel jsem ze se to zlevnuje nebo drzi pak az do konce prodeje. Jsem v tomhle novacek:)

0 Citovat

Právě se vracím z Pickalbatros Villaggio Portofino. Super. A hned vedle je Marsa Shamra, kde je house reef obstojně udržovaný. Je teda soukromý, takže za 2 hod šnorchlu zaplatíte 10 Euro / 550 Egp. Dostanete skříňku, informace, vyplníte dotazník a jděte na to. Z jetty Vas potom hlídá dalekohledem plavčík. Skvělá kombinace all in rezortu a poměrně slušného šnorchlování. Ještě před 2 dny jsem koukal, že Fischer to měl na 7 nocí za 12.190 Kč (při použití jejich 3000 Kč vánočního promokódu). Já to sestavil bez cestovky a vyšlo mě to kapku dráž - a ještě horší cesta 🙈😃 (bral jsem to na poslední chvíli a cestovky už tento hotel měly vyprodané)

0 Citovat

My sme boli teraz v októbri v Hurghade, Makadi Bay, a hotely najlepšie vychádzali nejaké 3-4 týždne pred odchodom. Potom už ceny nešli dole vôbec a lacnejšie izby sa vypredávali. 

0 Citovat

V lednu bude spousta LM do 5* pod 10k AI.

A už i teď jsou v nabídce:

https://dovolena.cz/trip-listing...2-83-84-86

0 Citovat

Ahoj,

chtel bych se zeptat na hotely v Marsa Alam / Hurghade. Zatim jsme byli na zaklade zdejsiho pruvodce 2x v Madinat Coraya, a pomerne dost nam to tam vyhovovalo, ale asi bych byl naklonen tomu zkusit neco jineho, pokud by byly splneny urcite pozadavky.

1) Moznost snorchlovani i kdyz vic fouka. V Madinat byla jednak hezka zatoka, a jednak mala laguna u hotelu Solymar, kde slo snorchlovat i kdyz bylo ponekud vice vetrno a mola u pobrezi byly uzavrene

2) Moznost snorchlovani brzo rano. V Madinat bylo otevrene 'zatokove' molo, zbytek oteviral az pozdeji. Vzhledem k tomu ze pres den chci byt hlavne s detma, tak chodim primarne snorchlovat kdyz jeste vsichni spi.

3) Hezke snorchlovani. V Madinat slo videt nejake rejnoky, mureny a zelvy, koraly taky byly jakz takz, takze jsem byl spokojeny.

4) Moznost jednoducheho snorchlovani, bez velkych vln, abych mohl vzit i dceru. Nejaka laguna treba, nebo pristup ke koralum z plaze.

5) Nejakych par hezkych skluzavek. Dcera sice umi dobre plavat, ale nema 120 cm (asi 115), a v Madinat to v aquaparku vyzaduji pomerne striktne. Uz loni byla spruzela ze ji nepousteli. Idealne kdyby ty skluzavky byly stranou, at je to jakoby 'vylet do aquaparku'.

6) Ubytovani brzy po priletu, i kdyz je to rano. V Madinat to docela umi, bydleli jsme pokazde do 9:00 nebo tak (mozna taky pomohl baksis v pasu).

Z toho co jsem napsal mi vychazi bud Malikia, ale ta ma ponekud rozporuplne recenze, hlavne co jse tyce preplnenosti, nebo Brayka Bay resort, ale tam je tech skluzavek fakt jen par, plus jsem cetl nejake stiznosti na ubytovavani az po 14:00.

Byl nekdo v nejakem resortu, ktery splnoval vyse uvedene? Treba i neco v Hurghade? Nebo osobni zkusenost s Brayka / Malikia? Ono tech hotelu je prehrstel, a internet napovi jenom neco.

0 Citovat

Já teď jedu do Fantazie..myslím ze celkem to co popisuje i splňuje;)

0 Citovat

Hm, na tom rezortu me ponekud zneklidnuje vsude zminovana pouze 1 lahev vody na pokoj / den, a zakaz doplnovani do vlastni lahve z barelu, takze si myslim, ze ten nebude (pro nas) z nejvhodnejsich.

0 Citovat

To si nekdo koupi all-in a nema k dispozici pitnou vodu 24/7?? Absurdni ne?…. Ja jsem sice byla v Egypte po svych jiz davno a bez all-in, nepamatuju si, ze by nekde nebyla dostupna voda k piti v ubytovacich zarizeni….

0
33 reakcí