Dobrý den, jdu si pro radu/tip na hotel nebo oblast, kam na dovolenou. Požadavky jsou Let max cca 6 hodin (poletíme poprvé s dvouletým synem) takže spíše Evropa, v blízkosti písečná pláž a zároveň v docházkové vzdálenosti nějaké vyžití - promenáda, obchody, restaurace, památky… Letět bychom chtěli ideálně v červnu. Budu ráda za vaše tipy na ubytování, nebo i na zájezd přes CK. Předem děkuji! 🙂  .

Ubytování u moře Evropa

Založila ve fóru Tipy na ubytování

15 reakcí

Dobrý den,

jdu si pro radu/tip na hotel nebo oblast, kam na dovolenou. Požadavky jsou Let max cca 6 hodin (poletíme poprvé s dvouletým synem) takže spíše Evropa, v blízkosti písečná pláž a zároveň v docházkové vzdálenosti nějaké vyžití - promenáda, obchody, restaurace, památky… Letět bychom chtěli ideálně v červnu.

Budu ráda za vaše tipy na ubytování, nebo i na zájezd přes CK.

Předem děkuji! 🙂

0

Barcelona. Najděte si na bookingu ubytko u pláže a máte vystaráno. 

0 Citovat

Valencie, Mallorca, na zacatek asi ok.

0 Citovat

Valencie (jen podle mého subjektivního názoru, jinak jako město je super), nemá hezké pláže, takové široké, dlouhé, bez palem. Barcelona určitě může být, pokud se bavíme o Španělsku, tak dále určitě Alicante/Benidorm nebo pláže u Malagy (Torremolinos, Benalmadena, Fuengirola).

0 Citovat

Valencie je pecka a úvodní zadání splňuje dokonale, řekl bych. A jinak španělské pobřeží prakticky kdekoliv... Mimochodem, ve Valencii kousek od pláže je nově otevřená česká hospoda Bernard.

0 Citovat

Drač - Albanie

1 Citovat

V červnu v Evropě město u pláže? Máte asi jen 100 možností no ... :D 

0 Citovat

Právě do Španělska jsme lítali často, když byli děti úplně malý. Celý pobřeží Středozemniho moře je ideální, takže neuděláš chybu, když něco vybereš.

Mě se nejvíc líbila Andalusie, pak třeba Costa Brava. 

0 Citovat

Benidorm je víc noční můra než destinace.

1 Citovat

Tak pokud budou mít auto, zajedou na sever Calpe, Javea, Moraira a tam je to fajn.

Ale souhlas, než letecky do Benidormu, raději 6h autem třeba do Lignana, ve finále stejné a ještě autem mohou vzít kyblíčky, bábovičky, vanu a milión cestovního harampádí:-)

1 Citovat

Ja teda prispeju necim jinym. Poprve k mori jsme jeli s detma na Rujanu, kde to vsechno splnuje, jak vyziti, tak pisecne plaze vhodne pro male. A navic autem, kde si toho harampadi muzete vzit skoro kolik chcete. Rujana je moc hezka, zadne mrakodrapy a panelakovite hotely. Promenady, lazenska mesta, atrakce pro deti, cisto👍

0 Citovat

Já osobně mám nejvíc řada Řecko..jakykoliv ostrov. Když vyberete dobře nepotřebujete ani pronajmout auto. Přímý let z Prahy: Rhodos, Corfou (Ryanair) pak ostatní ostrovy s Smartwings (Koš, Kréta, ...). Řecko nikdy nezklame: milé lidí které mají rádi děti, dobré jídlo (levné!), čisté pláže a čistá voda, a hlavně pohoda...a červen je mimo seženu takže ještě vetsi klid ;)

0 Citovat

Ja myslim, ze pres Ryanair nebo Wizz se na najit hodne super destinaci.

Mam dite 4lete, cestujeme celou dobu, a za mne:

Hotel s bazenem

Deti ten pisek pali, maji ho za chvilku ve vsech otvorech, delat babovicky je v tom horku nebavi.

Destinaci zvolte podle sebe. Recko ma lepsi more, ale Spanelsko mestsky zivot, super nakupy.

0 Citovat

Monopoli, Puglia, jižní Itálie

0 Citovat

S takhle malýma dětma jsme jezdili autem do Itálie, mohli jsme si tu cestu rozložit podle sebe. Strávili jsme vždycky pár dní u Lago di Garda, ty jejich kempy mají úžasné vybavení, bazény s klouzačkama atd., v městečkách kolem jezera živá "lázeňská" atmosféra. Pak jsme pokračovali k moři. My máme raději západní pobřeží Itálie, takže buď Ligurie nebo Toskánsko, ale my tam jezdili spíš za klidem než za rušným životem. Ale u Jadranu je rušno až až

0 Citovat

V cervnu je lepsi Recko -ostrovy  nez Spnelsko  Rhodos,Corfu,Kos, zbytecny hotel Staci apartman u plaze  a na jidlo velky vyber taveren

0
15 reakcí