Zdravím, nemáte náhodou někdo nevyužítý kód od Bookingu na 10% cash back ? Chodí to občas do emailu (mně teda často), ale zrovna když chci kupovat ubytování u kterého se to hodí, tak ho zrovna nemám. Pokud by někdo měl tak můžete poslat do zprávy, budu vám vděčný. Díky   .

Booking 10% cash back

Založil ve fóru Vyhledávače hotelů

Ahoj, nemá prosím někdo kód, který už neplánuje využít? Rád bych si hned zamluvil ubytování. Předem moc děkuju za případné poslání! ^_^ \o/~~~*

0 Citovat

Ahoj, booking mě teď nějak zásobuje, tedy další kód, který nevyužiji. Pokud byste někdo chtěl 10% cashback, platný do 2. 1. včetně... Kód: DMN6V3KPCW Kdo použije, tak pak sem prosím napište, že je už použitý, ať se s tím ostatní netrápí. Díky.

0 Citovat

Tomáš_2: použitý. Děkuji.

1 Citovat

Ahoj, měl by prosím někdo volný kod do SZ? Dekuji moc:)

0 Citovat

Ahojte, nemá niekto kód na booking? Včera som šiel booknuť s vlastným, ale nejako mi to neprešlo a nevšimol som si a dnes to už nejde :) Dik moc.

0 Citovat

Ahojte 10% do dnešnej polnoci :-)

8GNDTN6Z2F

0 Citovat

Ahojky, sháním kód, mně naopak od jistého času nechodí vůbec. Předem díky za zaslání, ideálně prosím do SZ. Moc díky, Michala

0 Citovat

Vyuzije nekdo kod do pulnoci? Ja to nestihnu, prisel mi ted vecer.😂🙏

0 Citovat

Ja sa hlásim 🙂

0 Citovat

pisu Sz

0 Citovat

Ďakujem pekne, využité 😊

0 Citovat

Ahoj ještě jednou, sháním kód, můžu použít ihned. Předem moc díky za zaslání, do SZ ♥️

Update: zasláno a využito

0 Citovat

Ahoj. Pokud má někdo k dispozici volný kód rád bych využil a předem děkuji. Prosím do SZ.

0 Citovat

5CKAZKV6WE platnost do 6.ledna

1 Citovat

děkuji

0 Citovat

taky by se mi zrovna teď nějaký kód hodil, pokud máte někdo volný, moc prosím do SZ. díky!

btw. kdo máte ČSOB Premium, konce roku byl v ib fukční odkaz na další 10% kredit zpět, šlo to s kody i kombinovat, ale teď tam vidím jen 4% a v reálu to nedává nic. Máte to stejně? Víte někdo u funkčním odkazu podobného typu odjinud?

0 Citovat

@goro: s ČSOB to mám stejně. Nějaký funkční link neznám - taky by se mi hodil. Třeba ho sem někdo dá.

0 Citovat

Mám tu slevu 10% na Booking. Platí do dnešní půlnoci. SZ.

EDIT: je pryč

0 Citovat

Dobrý den, nemá prosím někdo navíc kód na 10 % cash back? 🙏

0 Citovat

911MY2F8Q2 - enjoy ;)

1 Citovat

Váš promo kód pro získání 10 % zpět:

A3FBTAYE7Q

Kód uplatníte kliknutím na tlačítko níže nebo ho můžete zadat při vytváření rezervace na stránce s výběrem platební metody.

Do dnešní půlnoci...

0 Citovat

lukasneumann1 díky využito

0 Citovat

Kdyby jste měl někdo kód, moc prosím do SZ. Děkuji!

0 Citovat

Prosím, kdybyste někdo měl kód, který neupotřebíte, byla bych za něj moc ráda. SZ. Díky

0 Citovat

Ahoj, pokud by měl někdo nevyužitý kód k zaslání do SZ, tak budu za něj moc ráda. Díky.

0