Zdravím, nemáte náhodou někdo nevyužítý kód od Bookingu na 10% cash back ? Chodí to občas do emailu (mně teda často), ale zrovna když chci kupovat ubytování u kterého se to hodí, tak ho zrovna nemám. Pokud by někdo měl tak můžete poslat do zprávy, budu vám vděčný. Díky .
Letos mi uz prisel treti kod, tentokrat dokonce dva tydny platnost.. sem si to setril, ale nakonec sem vzal hotel jinde - mi prijde, ze cim vic posilaj kodu, tim min vyhodny to mam, protoze ubytovani co sem chtel vyslo pres booking i s kodem + genius level 2 porad snad o 20% vic.
Asi mi davaj "specialni ceny :D" :/
jestli nekdo potrebujete tak pisnete
This promotion expires on 17 February 2026
nez sem se rozkoukal prisly 3 zpravy, posilam prvnimu v poradi
Ahoj, kdyby měl někdo kód, budu ráda za poslání do sz. Vždycky mi chodí, když je nepotřebuji...tak je dávám sem, ale když je potřebuji, nikdy nepřijdou :D Děkuji.
Mám kód do dnešní půlnoci. Komu to mám dát? nebuďte sobci (označte někoho jiného). edit: někdo nad 100 příspěvků a z toho měně než 50 % zpráv o cashback?
Prosím, kdyby někdo měl nevyužitý kód, byla bych vděčná. Klidně s platností jen do dneška. Chodí mi poměrně často, jen ne, když potřebuju... budu je pak sdílet už jen tady :-)
Ahoj, objavila som novo toto fórum, tak že sa skúsim opýtať, ak by mal niekto volný kód, ktorý nevyužije, moc by ma to potesilo 🙏 vopred díky za zaslanie cez SZ.
Ahoj, zkouším štěstí ještě jednou, moc díky za zaslání do SZ, můžu rezervovat ještě dnes.
P.S. Dřív mi chodily kódy pravidelně podle scénáře, stačilo si počkat. Cca rok zpátky zlom a nic. Rezervuji pravidelně, zaškrtlé zasílání mkt nabídek mám..nenapadá mě, co víc optimalizovat.
Díky za kód a případné rady, jak to zase rozběhnout. 🙂