Zdravím, nemáte náhodou někdo nevyužítý kód od Bookingu na 10% cash back ? Chodí to občas do emailu (mně teda často), ale zrovna když chci kupovat ubytování u kterého se to hodí, tak ho zrovna nemám. Pokud by někdo měl tak můžete poslat do zprávy, budu vám vděčný. Díky   .

Booking 10% cash back

Založil ve fóru Vyhledávače hotelů

Ahoj, taky se přidávám s prosbou o kód do SZ, klidně do dnešní půlnoci, můžu rezervovat hned. Předem moc moc děkuji, M.

0 Citovat

Nemá prosím někdo volný kód? Ráda příště oplatím :) Moc děkuji

0 Citovat

Ahoj, neviete náhodou niekto o nejakej akcii,čo by vrátila nejaké percento z ubytovania späť? Napr. ako bola akcia minulú jeseň pri platbe kartami Visa alebo Mastercard. Zatiaľ zo "zúfalstva" chodím na booking preklikom z wizzu.

0 Citovat

Jediná, o které teď vím jsou 4 procenta max od Visa. Bývalo to víc, ale lepší, než drátem do oka.

https://www.visa.com.ge/en_GE/pa...oking.html

1 Citovat

waltclock, ďakujem, presne toto som mal na mysli.

0 Citovat

Ahoj, má prosím někdo přebytečný kód? Rád ho zachráním před expirací a využiju. :) Prosím do SZ. Moc děkuji!

0 Citovat

Ahoj,

k dispozici kód 10% platný do zítřka včetně (14.3.), písněte SZ.

Edit: posláno

2 Citovat

Ahoj, nabízím 200 kč odměnu tomu, kdo mi pošle do SZ funkční kód na booking cashback. Posílám obratem na účet po vytvoření rezervace. Díky moc, Martin

EDIT: Stále platí!

0 Citovat

Zdravím, mohl by někdo poskytnout funkční kód na cashback přes booking.com? Samozřejmostí je odměna 400 Kč (převodem na účet) po vytvoření rezervace a do budoucna mohu přednostně nabídnout své nevyužité kódy. Díky! :)

Edit: Kód jsem už dostal :)

0 Citovat

Mám. Pošlu do SZ tomu kdo má více jak 10 příspëvkǔ. Platí do dnešní půlnoci. 

Edit: poslána prvnímu zájemci

1 Citovat

Ahoj,

opět dorazil, do 21.3., napište SZ... 

Edit: je pryč

0 Citovat

Ahojte,

mám opäť kód platný dodnes a nestíham využiť. V najbližších dňoch asi budem potrebovať aj ja, tak snáď sa na mňa potom usmeje šťastie 😁

3MS5WGQ4P9

0 Citovat

Diky za kod, pouzito

0 Citovat

nabízím kód 10% do 23/3, pište do SZ   je to pryč

0 Citovat

Jo, vdyžtak pošlu. Včera mi přišel už 7. letos. :) Nevim co tam blázní, posílají mi to pořád.

0 Citovat

Mam pocit, ze kdyz nekdo dlouho neobjednava ubytovani, tak zacnou posilat, jak u  nich mate neco zabukovane tak neposlou

0 Citovat

Ja dostal kod jedinkrat a to letos. Delam tak 10 rezervaci rocne a ted se mi po delsi dobe stalo, ze jsem nemel nic planovaneho a naprosto umyslne jsem se na nic na bookingu ani nedival a najednou kod po letech prisel, konecne.

0 Citovat

Dáván opět do placu  kód platný do 27.3.2026 .

Pokud jej použijete, napište to zde...... !!

E4CX576YC4

0 Citovat

Už jsem jich tady pár rozdal, ale dneska to bylo naposled. To, že někdo použije a ani nezabučí.......

0