Booking 10% cash back
Ahoj, zkouším ještě jednou, našel by se někdo s platným kódem, klidně do dnešní půlnoci? Prosím do SZ a případně předem moc moc moc díky, M. ♥️
Edit: kód zaslán, tímto ještě jednou moc díky 😊
sexiakcie napsal(a):A co ze niekto pouzil a nenapisal? Ludia kod zverejnia dobrovolne aby pomohli cestovatelovi, nie aby tu pocuvali oslavne choraly na svoju adresu a dostavali dakovne telegramy. Uz tu konecne prestante vyplakavat.
Ona dvě slova ‚děkuji, použito‘ ještě nikoho v životě nezabila. Pak se nediv, že někdo nechá kód propadnout, než aby se to bralo jako samozřejmost. Nebo je to u Slováků jinak? :-)
Hlavně jde o trochu slušnosti. Člověk projde celou rezervaci, chce zadat kód a vyplivne to, že už nefunguje. A to by nemusel, milá sexiakcie, kdyby věděl, že ten kód je použitý. O oslavné chorály jistě nikdo nestojí.
sexiakcie napsal(a):A co ze niekto pouzil a nenapisal? Ludia kod zverejnia dobrovolne aby pomohli cestovatelovi, nie aby tu pocuvali oslavne choraly na svoju adresu a dostavali dakovne telegramy. Uz tu konecne prestante vyplakavat.
Nejde o děkovné telegramy, ale především o oznámení, že je kód použitý, aby se zbytečně nepokoušeli jej použít !!!
Tobě asi slušné chování nic neříká ..... když si něco beru, je přece normální oznámit, že jsem si vzal.....
Mne ide iba o to, ze je to tu cele zaspamovane prispevkami typu, dal som kod a nikto nepodakoval. Nikoho to nebavi citat dookola. Ked cakas ze ti tu budu dakovat, tak ho sem nedavaj. Mne je u prdele kto ho pouzil, hlavne ze neprepadol a niekomu som pomohol.
Vypadá to na problém s pochopením textu.....
Zkus třeba 5x v týdnu cvičně zadat použitý kód a možná změníš názor....
Dalším slušným krokem je, když žádám od zaslání do SZ a obdržím, zveřejnit tuto skutečnost formou edit příspěvku se žádostí -Info po to ostatní, aby neposílali. Jako nyní např. MichalaT.
Asi jsem stará škola.....
Nerozporujem to, že po použití kódu je slušnosť poďakovať (plus je to fajn info pre ostatných, aby už kód neskúšali použiť), ale treba si uvedomiť že táto diskusia je prístupná aj pre neregistrovaných a je to jeden z prvých odkazov, ktorý na človeka vypadne, ak hľadá na google booking 10% kód.
Teda je dosť vysoká pravdepodobnosť, že tu zverejnený kód použije niekto neznámy surfujúci po nete a hľadajúci kód na booking, a tu je veľmi malá (v podstate nulová) pravdepodobnosť, že sa ten človek kvôli tomu aby napísal oznámenie o použití kódu bude registrovať, vyplňovať údaje, potvrdzovať email atp.
Myslím si, že väčšina "neoznámených" použití kódu je presne táto situácia.
Buď posielajte kód len do súkromnej správy, alebo ak sa vám nechce sledovať súkromné správy a zverejníte tu rovno kód, tak sa nerozčuľujte nad tým, že nikto nenapíše že kód použil. Rovnako ako vám sa nechcelo sledovať a riešiť súkromné správy sa tomu, čo ten kód použil, nechce registrovať na fóre. ;)
sexiakcie napsal(a):Mne ide iba o to, ze je to tu cele zaspamovane prispevkami typu, dal som kod a nikto nepodakoval. Nikoho to nebavi citat dookola. Ked cakas ze ti tu budu dakovat, tak ho sem nedavaj. Mne je u prdele kto ho pouzil, hlavne ze neprepadol a niekomu som pomohol.
Tak napiš, kolik těch spamovacích příspěvků tady je. A koho konkrétně to nebaví číst to dokola. Kolika lidem si už tady pomohl ty, že si takový machr.
Prosim jestli ma nekdo kod do dneska, prave musim rezervovat ubytlo booking, moc dik do SZ,
Ahojte,
obraciam sa na Vás s prosbou o pomoc, hodil by sa mi jeden kód a ako inak, keď ho potrebujem, žiaden nemám… chcel by som zajtra kupovať ubytko na Madeiru v hodnote cca 26000czk (1000e) tak by sa mi ozaj hodil… posledné mesiace som sem vždy kód hádzal, keď som sám nevyužil. Ak by sa niekto našiel ideálne prosím do SZ, budem v práci a nemám úplne možnosť celý deň tu striehnuť. Darcovi rád oplatím v budúcnosti, prípadne budem určite pokračovať s pridávaním tu. Ďakujem za pripádnú pomoc, majte pekny večer
a doposud jsi žádný neposlal!!!! Tady jsme si dosud nelhali. Zatím jsi možná pouze čerpal!!!!
Majka napsal(a):a doposud jsi žádný neposlal!!!! Tady jsme si dosud nelhali. Zatím jsi možná pouze čerpal!!!!
To bolo na mňa? Ak áno, za posledný rok som pridal určite kód minimálne 5-6x jeden dokonca niekedy minulý týždeň… nemám potrebu klamať…
A za posledné dva roky som myslím využil len jeden možno max. 2… takže áno, potešilo by ma, keby niekto pošle…
Čo som len v rýchlosti prelistoval príspevky za posledný polrok pridával som 4.10., 28.11., 3.12., 2.1. A v ten minulý týždeň, takže 5 len za posledný polrok, tak si to najprv over a potom ma tu obviňuj…
Ďakujem vám za podporu🙈❤️ a kód stále nedorazil, tak stále dúfam a verím, že si večer po práci nejaký nájdem v pošte
to Adam Pálka:
Mám jen "5% zpět (max. 2400 Kč), minimální rezervace od 2400Kč. Pomůže?
Ten 10% nabízel taky jen max. 2400 Kč slevu.
Padre mi síce kód poslal, ale dám tomu šancu ešte dneska, či niekto nepošlete 10%, predsa len u tej ceny rezervácie, je tých 10% už slušné číslo… padreho kód je platný do 6.4., takže ak niekto pošlete 10%, tak nechám na ňom, nech svoj posunie niekomu ďalej