Booking 10% cash back

Založil před 4 lety Zagi_kemo ve fóru Vyhledávače hotelů

Taky bych měl prosím zájem🙏

0 Citovat

Booking 12 % do půlnoci - RRGZNRCR78

Napište, pokud použijete. 

0 Citovat

Zdarec, nemáte prosím někdo volný nevyužitý kód? Případně bych požádal do SZ. Dobrotivci poděkuji v editu.

0 Citovat

Krasny vikend, kdyby mel nekdo kod navic prosim a byl by ochotny mi ho poslat do zpravy, tak by to bylo super 🤗 Dekuji

0 Citovat

Booking 12 % - 4MNEZ2C71K

Napište, pokud použijete, ať to zbytečně nezkouší ostatní. 

0 Citovat

Někdo už použil, aniž by nahlásil ☹️.

0 Citovat

Proto tady kód veřejné nedávám.

0 Citovat

Mám 10% do zítra. Pošlu do zprávy.

Edit: udáno 

0 Citovat

Nabízím kód na 12% platný do 14.04.2026 - SZ

edit: udáno

0 Citovat

Dobrý den, posílám volný kód na Booking platný do dnešní půlnoci.

KQ21ZUCC1U

0 Citovat

Už je to pryč. Pokud by někdo ještě měl kód, tak bych za poslání do SZ byl velice vděčný.

0 Citovat

Krasny zbytek vikendu, kdyby mel nekdo kod navic prosim a byl by ochotny mi ho poslat do zpravy, tak by to bylo super 🤗 Dekuji

0 Citovat

Dobrý den, 

Kdyby náhodou nějaká dobrá duše měla volný kód na booking, budu v i vděčný. Kdyztak prosim do SZ, dekuji predem:)

0 Citovat

@jorgus mas SZ 

0 Citovat

Ahoj, nemáte někdo ještě platný kód? Zrovna by se mi hodil, kupuji ubytování na delší dobu. Příště sama ráda nějaký poskytnu, ze zásady mi přijde vždycky, když ubytování nepotřebuji kupovat.. :D díky

0 Citovat

Pekny vecer vsem, kdyby mel nekdo kod navic prosim a byl by ochotny mi ho poslat do zpravy, tak by to bylo super 🤗 Dekuji

0 Citovat

pěkný den všem, nemá někdo kód navíc? 🙏🏻 

0 Citovat

Dal bych sem kód, ale chodí mi jen kódy na 10% v podobě kreditů na příští cestu. Tak leda že by mi chtěl někdo přispět :)   4PM63EPKT4

2 Citovat

Zdravím všechny, chtěl jsem se zeptat, jestli by někdo mohl sdílet nevyužitý slevový kód? O slevu se rád podělím a za úspěšně zadaný kód mohu poslat 200 Kč. Předem moc děkuji.

0 Citovat

Dobrý den, podělil by se někdo kódem, třeba i v podobě kreditů na příští cestu? Děkuji. 

0 Citovat

Nabízím kód na 12% platný do 20.04.2026 - SZ

edit: udáno

1 Citovat

Další kód navíc na 10% v kreditech na další cestu. V případě zájmu SZ

2 Citovat

Jorgus máš ho v sz

0 Citovat

Ahojte, kdyby někdo měl kód, budeme moc rádi - potřebujeme booknout ubytko v Japonsku za 17 tisíc 🍱 Děkujeme! Stef a Juli

0 Citovat

Ahoj, mám 10% kod platný do dnes, zájemci do SZ. díky

PŘEDÁNO

0