Booking 10% cash back
Zdarec, nemáte prosím někdo volný nevyužitý kód? Případně bych požádal do SZ. Dobrotivci poděkuji v editu.
Krasny vikend, kdyby mel nekdo kod navic prosim a byl by ochotny mi ho poslat do zpravy, tak by to bylo super 🤗 Dekuji
Krasny zbytek vikendu, kdyby mel nekdo kod navic prosim a byl by ochotny mi ho poslat do zpravy, tak by to bylo super 🤗 Dekuji
Dobrý den,
Kdyby náhodou nějaká dobrá duše měla volný kód na booking, budu v i vděčný. Kdyztak prosim do SZ, dekuji predem:)
Ahoj, nemáte někdo ještě platný kód? Zrovna by se mi hodil, kupuji ubytování na delší dobu. Příště sama ráda nějaký poskytnu, ze zásady mi přijde vždycky, když ubytování nepotřebuji kupovat.. :D díky
Pekny vecer vsem, kdyby mel nekdo kod navic prosim a byl by ochotny mi ho poslat do zpravy, tak by to bylo super 🤗 Dekuji
Dal bych sem kód, ale chodí mi jen kódy na 10% v podobě kreditů na příští cestu. Tak leda že by mi chtěl někdo přispět :) 4PM63EPKT4
Zdravím všechny, chtěl jsem se zeptat, jestli by někdo mohl sdílet nevyužitý slevový kód? O slevu se rád podělím a za úspěšně zadaný kód mohu poslat 200 Kč. Předem moc děkuji.
Ahojte, kdyby někdo měl kód, budeme moc rádi - potřebujeme booknout ubytko v Japonsku za 17 tisíc 🍱 Děkujeme! Stef a Juli