Booking 10% cash back
Zdravim, ja bych to jeste zkusila, nema nekdo pekne prosim kod na booking? Prosim o zaslani do zpravy. Dekuji a hezky den vsem
Mne to normálne zobralo a napísalo, že po pobyte dostanem naspäť xxx čk 😅 ale v peňaženke to nemám medzi pending tak asi nič.
Zdravim, nema nekdo pekne prosim kod na booking? Prosim o zaslani do zpravy. Dekuji a hezky den vsem
Dobrý den, pokud někdo máte kód který nevyužijete, požádal bych vás o zaslání do zprávy. Předem děkuji. Mějte fajn den.
Zdravim, ja bych to jeste zkusila, nema nekdo pekne prosim kod na booking? Prosim o zaslani do zpravy. Dekuji a hezky den vsem
Fungovalo nekomu bez emailu, na ktery kod prisel? Pokud ano, muzete zkusit. 3CYY85CGYH Do 16.7.
VeronikaP. napsal(a):Zdravim, ja bych to jeste zkusila, nema nekdo pekne prosim kod na booking? Prosim o zaslani do zpravy. Dekuji a hezky den vsem
SZ
Aha, teď koukám, že Veronika už kód dostala, tak třeba ho využije někdo jiný
5QF4DNWCYM, platný do dneška
Když ho člověk potřebuje na dovolené tak nic, a sotva si objedná pár ubytování, tak mu po dovolené začnou kódy chodit 😁
Ja jsem behem 2 tydnu dostal dva kody, ten druhy jsem poslal Veronice a pise mi, ze fungoval.
Ahoj, mám platný kód na 8 % cash back do dneška. Nic o tom, že je vázaný na mail, tam napsáno není.:) Kdyžtak dejte vědět zda jste využili a či fungoval.
A97UFT9CKF