Booking 10% cash back
Ano, mám, Propíše se to rovnou po zadání, že kód je vázaný na mail nebo sleva uplatněná. V prvním případě to zavírám a čekám dál na funkční kód 😁
Nekončí, dnes jsem použil darovaný 10% kod, pred 4 dny 8% kod a před 8 dny 12%… popojíždíme po pobřeží A vždy jsem zatím sehnal a nebyl vázaný na emal:)
neviem ako to teraz este funguje/nefunguje, ale M91GNAYCC3 platny do 22.7. ako 8% (max 100e)
bilda napsal(a):Mám 5% (max. 2400Kč) do 31. 7. 2026. Byl by zájem?
Já bych měla zájem, máte ještě 🙏🏼🥹?
Nemá prosím někdo slevový kód?potřebovala bych dnes objednat relativně dražší ubytování....moc děkuji
Nabízím 12 voucherů (kreditů) Booking.com po 500Kč s 5% slevou. Po nahrání do peněženky platnost 2 roky. Klidně i jednotlivě. Nejlépe osobní setkání a platba až po nahrání do Vaší peněženky. Mám z benefitů Pluxxe. V příloze je, kde přesně se připsaný kredit ve vašem účtu zobrazí. A info o platnosti 2 let. Sleva jen 5%, páč 10% mi to "sežralo" již při převodu z Pluxxe do Booking vouchery. Třeba se někomu bude hodit. Funguje na ubytování, taxi. Na letenky jsem to nezkoušel.
Edit: prodáno
Zdravim, nema nekdo pekne prosim jeste jeden kod na booking? Prosim o zaslani do zpravy. Jestli to bude jak loni tak v rijnu muzu darovat tak 5, jinak cely rok nic. Dekuji a hezky den vsem