Booking 10% cash back
Kód na 12%, pošlu do sz aktivnímu členovi. Nepíše se nic o tom, že by byl vázaný na e-mail. Platí do 24.8., tak si pište :)
@hankaa: jestli je kód ještě volný, pošli mi prosím do SZ, díky.
EDIT: díky za kód.
EDIT2: kód fungoval, nebyl vázaný na mail.
Mám kód jen na 5%, platnost do 6.9.2026. Nevím, jestli je vázaný na email. Napiš do SZ.
EDIT: kód udán a nebyl vázaný
Ahoj, má někdo k dispozici kód na Booking?
Bohužel mi kódy vůbec nechodí. Stejnou zkušenost mají i další cestovatelé, kteří Booking využívají často...Rádi bychom s manželem ušetřili nějakou kačku při novomanželské cestě do Rakouska. Děkujeme.
Ahoj. Mohl bych poprosit, kdyby měl někdo volný kód? Zrovna by se mi jeden hodil. Mockrát děkuji.
Me ted chodi pomalu kazdej tejden ale posledni 2 co sem tu dal pry byly vazany na e-mail, tak uz je sem ani nedavam, protoze to nepoznam
jestli ale chce nekdo zkusit, tenhle 12% by mel jeste dneska platit, jestli je jen na muj mail netusim.. QXC9EZ2M12
Ahoj, chce nekdo vyzkouset (jsem taky zvedava), proto do SZ.
Prekvapilo me, ze doslo 15% platnych do 14.9., tak bych rada dostala zpetnou vazbu, jestli je to na email nebo ne.
Díky.
Edit: vyzkoušeno a použito, prý funguje, tak snad bude odměna připsána :)
Nemá prosím někdo nevyužitý kód na Booking.com? Pokud ano, budu moc ráda, když mi ho pošlete do soukromé zprávy. Až zase nějaký kód dostanu já, ráda vám to oplatím. Díky moc!
Moc děkuju za kód! Bohužel mi ho Booking nechce přijmout a píše, že kód neexistuje. Možná je vázaný na konkrétní účet. Každopádně moc děkuju, že jste mi ho poslala!
Moc prosím o volný kód do SZ. Potřebuji na rodinnou rezervaci mezi vánočními svátky. :) Děkuji
EDIT: Za funkční kód do SZ ještě během dneška zašlu alespoň symbolických 100 Kč na účet jako malou kompenzaci. :) Díky
EDIT2: Už nepotřebuji.
Dobrý den, kdyby měl někdo ještě jeden volný s platností klidně i jen dneska, využila bych ho. Děkuju 🙂
Kody 10 ,12 ,15 muzou i v prvním kroku jako projit zobrazi se před poslednim krokem v rezervaci potvrzeni jako ze ok,ale pak vzdy se podívejte po rezervaci a naslednem potvrzení musi byt v samotné rezervaci ..ziskavate odměnu..atd a take to prijde samostane na mail info o odmene.Ne vzdy to to tak je.
5 a 8 jsou podle me stale bez vazanosti na email.15 a 12 skoro vzdy.