Booking 10% cash back
ak som vyuzil ten 10% kod a chcem na tom istom ubytku zmenit len datum, nie zrusit rezervaciu, ostane ten kod v tej rezervacii v platnosti?
Já jsem vloni měnila datum na rezervaci a odměna mi do peněženky přišla, nicméně byly to 4% cashback při rezervaci přes ISIC .. naproti tomu jsem na jedné z rezervací s kódem 10% změnila jen typ platby / místo platby kartou jsem uhradila z kreditů peněženky / a odměna mi nepřišla a když jsem zobrazila aktivitu v odměnách, bylo uvedeno " nesplňuje podmínky " přitom číslo rezervace se nezměnilo ani v jednom z případů, takže vůbec netuším .. každopádně kód byl darovaný, přesné podmínky použití jsem neznala
baca12 napsal(a):ak som vyuzil ten 10% kod a chcem na tom istom ubytku zmenit len datum, nie zrusit rezervaciu, ostane ten kod v tej rezervacii v platnosti?
Jasne, prepocte se odmena v penezence a normalne se pak pripise odmena.
Jo a kdyby někdo měl premium konto ČSOB a tu jejich kreditku, tak se dá taky něco ušetřit : https://www.csobpremium.cz/
No a taky na jakoukoliv kartu VISA lze dostat až 1O%
tramin napsal(a):No a taky na jakoukoliv kartu VISA lze dostat až 1O%
https://www.visa.com.au/en_au/vi...com/146337
To funguje jak kdy a jak komu. Mě momentálně ani tahle VISA, ani ISIC, ani MC od ČSOB. Přitom ještě na podzim jsem na to sbíral slevy.
Tak jsem to teď zkusil na ten hotel, na který jsem použil kod a dalo mi to slevu cca 9% hned napoprvé. KK od ČSOB.
To máš dobrý, mě už nějakou dobu nefunguje žádný z těch linků, zkoušeno v různých PC, v různých prohlížečích, ... Asi to souvisí s konkrétním účtem.
tramin napsal(a):A postup, jak je v návodu od ČSOB? Čili přes aplikaci ČSOB, moje karty atd...
To jsem taky zkoušel a taky mi to nefunguje.
Tak booking mi prvy krat v zivote poslal kod prave teraz, ked ho nepotrebujem :D platny pravdepodobne dnes do polnoci, ak by mal teda niekto zaujem napiste, poslem...
Prišiel mi kód na 10%, platný do zajtrajšej polnoci. Ponúkam aktívnym diskutérom (ideálne aj z už zaniknutého AL.com).
Pošlite PM.
EDIT: Kód odoslaný
Ahoj cestovatelé, jeden Booking kód na 10% cashback (max. 100 €) zde: MY39933UC6. Přišel včera, píší platnost do 6.2.24, ale nevím, jestli je to včetně. Pokud někdo využijete, písněte to sem, ať to další neřeší. pz