Booking 10% cash back
Ahoj, role se obrátily, nyní potřebuji kód já :D
Pokud někdo nabízí, prosím o zaslání přes SZ.
Děkuji převelice.
Jak to tak bývá, chvilku po tom co jsem nasdílel kód bych ho sám potřeboval :). Mohu poprosit nějakou dobrou duši o kód do SZ?
Dobrý den, mám volný kód na Booking platný do 29. 6. Kdo mi napíše první do zpráv, tomu ho pošlu.
Zdravim, dnes jsem zkousel bookovat a uplne mi prestal fungovat cashback pres Visu i Mastercard odkazy, ktere mi vzdycky alespon neco zpet daly. Neni to tedy 10%, ale kupon jsem za tech cca 10 let dostal jen jednou, takze lepsi nez nic. ISIC/ITIC funguje, ale tam je to vylozene symbolicke. Neumel by nekdo poradit nebo nemate nekdo kupon navic, prosim?
Mám do dnešní půlnoci kód. Kdo dřív přijde.
Doufám, že až budu potřebovat, že si též někdo vzpomene :D
Ahoj, kdyby byl někdo tak hodný a poslal mi nevyužitý kodík budu vděčný. Nejlíp na miro.prz@gmail.com, nebo tady do zpráv. Dik moc
Než žebrat kódy, zkuste projet více rezervačních systémů, i přímý kontakt na provozovatele. Velmi často dostanete lepší podmínky nebo nižší cenu.
(chápu, že dotaz zde je rychlejší)
Děkuji za radu, ale mám tam peníze v peněžence takže musím přes booking. A jelikož tady taky píšu kódy když je nepotřebuji tak nevidím problém se zeptat.